|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
evo prvi da ti pozelim dobrodoslicu..
upravo sam cuo stvar.. sve pohvale i od mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
stvar sam cuo odavno, i prilicno mi je prijala iako ne volim preterano domaci melos, mada je ovde veoma ukusno iskoriscen.. samo pohvale, a za Saleta sam cuo price od Macka himself
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
a ko je radio onu elektro reklamu za Jelen pivo mislim, kada im devojka spusta sa vrha brda flajke niz sistem drvenih korita sve do podnozja gde majstori piju? ima odlican aranzman...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Nekako mi drago sto Joksimovic ipak nije radio ovo ......
![]() Mada kad cujem mp3 ..... ipak je mnogo bolje na TV u ...... U svakom slucaju lepo je da je neka reklama pobudila paznju foruma iako se one rade za neverovatno kratko vreme ..... tako da je lepo da neko obrati paznju i na ovu sve zastupljeniju formu ..... A koliko sam cuo ..... harmonika je bila diskutabilna do samog kraja ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Šta konkretno znači tri verzije? Jer koliko primećujem sada na tv-u ide skraćena verzija, tj. bez gitare. Da li to znači da se te tri verzije razlikuju samo po trajanju ili su stvarno različite aranžmanski/svirački? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Veliko hvala za link ka sajtu Stevana Nimcevica!
Uvijek sam se pitao ko je taj celo! ![]() I... dobrodosao na Rumski!
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ova reklama zapravo ima izuzetno mnogo verzija, ukljucujuci i neke sa stilski potpuno drugacije odsviranom harmonikom, a onda i mnogo razlicitih gitarskih verzija, itd. U svakom slucaju, svaka je razlicita i po aranzmanu, a ne samo po duzini trajanja. Na cd-u su tri verzije - Pop verziju svi znamo, Radio verzija je sa malo izrazenijim orkestrom i bez gitare, a Heritage verzija je samo sa harmonikom kroz celu numeru. Meni najdraze verzije (zvali smo ih radno Knopfler i Brian May ![]() ![]() Ono sto je meni najdraze u celoj prici jeste da se jos jednom dokazalo da kad je nesto stvarno dobro, to mora da ispliva na videlo. Hajde sto ste vi forumasi to primetili, ipak se bavite muzikom i zvukom pa se to moglo i ocekivati, ali da advertising agencija objavi cd sa muzikom iz reklame, e to jos nisam cuo! U svakom slucaju, meni je sve to ohrabrujuce, nadam se i vama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
A jeste primetili onu visoku, crnu, kovrdzavu sto se provlaci kroz celu reklamu? Mnooogo lici na moju bivsu
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
..... pa nije ti losa bivsa .......
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |