![]() |
Knjaz Miloš Reklama?
Da li je neko od forumaša radio muziku za ovu reklamu?
Ali, naravno, ne ona "Nema slavlja bez knjaza" nego onu, kada prvo svira 'armonika, pa gitara odcepa, pa 'armonika opet. Ko je to odsvirao? Majstorski je odsvirano, a i svidja mi se konpozicija. |
Re: Knjaz Milo? Reklama?
Quote:
|
Koliko znam Dushan_S je radio reklamu za knjaza
|
Ja sam svirao na turi od 2004, kad je bila između ostalog ona reklamna pesma za 18+ "kada sam sama sa njim" , i tu su učestvovali jo? neki ljudi koje znam. Za turu od ovog leta nemam pojma ko je radio.
|
Zeljko Joksimovic je radio.
|
Vrlo je ukusno...jos cu promeniti misljenje o njemu...:rolleyes:
|
Re: Knjaz Miloš Reklama?
Zanimljivo... Mada opšte je poznato da je mnogo dobar harmonikaš.
Jel ima neko blizak Joksimoviću da mi doturi mp3 ili nešto tako? Stereo po mogućstvu... :D |
Quote:
Svaka cast .... meni se bas dopala ..... ja sam miksao onu proslu ..... sa klavirima i gudacima .... Pozdrav |
Quote:
Pozdrav ... |
Re: Knjaz Miloš Reklama?
Pa dakle ovako, muziku za reklamu "Knjaz Milos - za sva vremena" je komponovao, aranzirao, snimio i producirao Aleksandar Mikic (bas kao i za Guaranu i Aqua Vivu). Mikic je diplomac SAE, inace klavijaturista i aranzer, dugo je radio u studiju kod Macka a od tada je freelancer. Inace, u Music magazinu uredjuje rubriku "Sound Engineer".
Gitaru u doticnoj reklami je svirao Dragutin Jakovljevic, to jest moja malenkost (hvala za usporedbe sa Tockom, vrlo su laskave:). Harmoniku je svirao Bane Vasic. Ako je neko zaista zainteresovan za cd sa ovom muzikom, neka mi se javi na guta@verat.net posto je kompanija Knjaz Milos objavila promo-cd sa tri verzije ove numere pa sam u situaciji da podelim par komada. Mp3 se moze cuti i na mom sajtu www.jakov.co.yu, mislim na stranici gde je diskografija. Hvala u Saletovo i moje ime za lepe reci na racun ove reklame. Fakat je da smo se veoma potrudili i fakat je da je taj trud opste primecen, sto daje nadu da nije svaki trud uzaludan... Pozdrav svima! |
All times are GMT +1. The time now is 01:22 AM. |