|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, treba mi pomoc. Vrlo mi je vazan taj mix i trebaju mi sto objektivnije sugestije. Prvo, radim u vrlo sumnjivoj prostoriji sa 'finim' stojecim talasima na sasvim solidnim Tannoy s800, ali i da je sve idealno, svezih usiju i pametnih glava nikad dovoljno. Znaci, gledajte uglavnom sa tehnicke strane (usnimavanje i mix), ali ako ima neko ideju kako se moze (prilicno los) aranzman 'izvuci' u mixu (a vec je dosta modifikovano), neka vice. Nije radjeno BASH NISTA u masteringu, znaci slusate exportovanu matricu. Pesma je zasticena u sokoju, ali je ne morate bas...mislim.....
![]() Hvala puno, posebno Zvincicu ![]() bice okacen link za koji sat
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 01-09-2005 at 02:36 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Hitno i bitno... | Inovative_kg | Audio Software | 3 | 20-11-2008 04:15 PM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |