|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Word ti nije CPU friendly... Najbolji efekat se postize kada povezes Outlook i Word pad u rewire, tada i nema potrebe za Saund Forzom jer impuls mozes da editujes u word padu bez gubitka na transferu Ako budes radio ispravno, imaces svetski sound. evo ja se bas rudim i sve se nadam da ce me neko zapaziti. Mozda postanem i moderator ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Haha, outlook.. ovo je ?e??e...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Takav sam ti ja
![]() Posle onog tutorijala o Sx monitoru, i snimanju instrumenata, ovo mi se jedino ucinilo kao logican i dostojan sled rasprave. Ali nije lose, evo i Dusan je imao nesto konstruktivnih pitanja. Nikad se ne zna gde ce covek i sta da nauci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ajd' da probam "Voxengo Pristine"...
@MilTon Nisam uspeo da skinem REVOLVERB, braca Rusi ga zakljucali ![]()
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]()
Oggy, hvala ti zaista, stvari su mi sad mnogo jasnije
![]() Negde sam ja to i sam pretpostavljao, jer kad podignem word, outluk mi se gu?io ve? sa tri otvorena impulsna email-a, nikako nisam mogao da uradim po?ten mix. Ve? sam mislio da se tripujem, a nigde nisam mogao da dobijem odgovor, na K-V-R- forumu su me ljudi ?udno gledali kada sam postavio nekoliko pitanja, izgleda da ipak previ?e cenimo taj beli svet a premalo sopstveno znanje. ![]() ?elim ti da u novoj 2005. postane? moderator i ispuni? sve svoje snove (uklju?uju?i i ono ?to si mi pri?ao za ?etvorku sa plavu?om, crnkom i krezubom babom koja kuca vrcave nepodob?tine na laptopu :P ![]() Sve najbolje, i da mi vi?e niko ne dira Oggy-ja da vam ne bih slao viruse elektronskom ePTT po?tom u te va?e Cubaseve i Word-ove ![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobro, ima tu nesto... meni obicno pevaci traze hall u slusalicama prilikom snimanja, ali u te svrhe lepo im stavis neki hall sa kartice... Nisam probao Voxengo Pristine Space, ali na Sir se ni malo ne zalim, super mi radi, a Waves IR1 je meni omiljena Wavesova spravica.
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isto je tako bio odusevljen i George Maessenburg kad sam mu otvori oci, oko ovih stvari... Nego jesi li cuo da se vise ne proizvode NS 10 kutije? ![]() Isto tako se i prica da ce da nas bombarduje Nato ako Milosevic ne povuce vojsku sa Kosova... ![]() ![]() ![]() To nece na dobro da izadje... Posebno me brine sto kazu da ce najjace udariti po Zrenjaninu... Nego, sad ozbiljno, cenim tvoje zalaganje da me odbranis i jos me vise odusevljava tvoj smisao za humor ![]() Idem sutra za BG po RA 500 i na neki sastanak, pa ako si tamo, mozemo na neku kaficu? Izvinjavam se na privatizaciji foruma :oops: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa ako si mislio na mene a ne na ovog super moderatora vampira iznad
![]() ![]() ![]() Ina?e ovo da ?e da bombarduju Zrenjanin ako Milo?evi? ne preda sve NS10-ke koje je zaplenio od nenaoru?anih albanskih izbeglica, prvi put ?ujem, dobro da si mi javio ![]() ![]() Napravi?u taman par tegli impulsnih reveraba za zimnicu, da mi ne ponestane "prostora" dok bombarduju ![]() ![]() Ina?e pro forme, ajd i neki on topic ![]()
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Super-operater je (otkude?) iz Nis, pa sumnjam da ce naci vreme da skokne na kaficu u BG
![]() Ja bih, ako ne zaginem jako veceras trebao da budemu Artistu, negde oko 3, pola 4, pa tamo barem pola sata, pa onda downtown. Treba da se nadjem i sa Mikijem, pa mozes da uzmes i svoj DVD ![]() Javicu ti se ja vec sutra na SMS off topic: A Plate za "na tanjir"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ina?e, ve? dobijam uslovni refleks da otvaram impulsni reverb pa plate impulse, bi?e da je neko do sada nepoznato oboljenje. Javi se sutra, zovni i Mikija pa se vidimo. Sramota imamo sto godina a pravimo ovoliki off topic :oops: Idem sam za kaznu da kle?im na kukuruzu u ?o?ku. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
X-Verb -Duende----Najbolji plugin reverb ikada | den | DSP forum | 30 | 17-06-2011 09:53 PM |
Lexicon najavio Plugin reverb | anap25 | Audio Software | 56 | 23-11-2009 08:15 PM |
Reverb preporuka? | goran ns | Audio Produkcija - Tehnike | 42 | 14-10-2006 10:40 AM |