|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super Moderator
|
![]()
Steka ti mora da si pomijeshao neshto jer meni WL daje -5.58dB ali kao maximalni RMS za desni kanal. Srednji RMS je oko -15.
Meni je recimo jedino chudno neko limitiranje na -4432ms na oko 50Hz. Ono shto bi trebalo da bude pik izgleda kao digitalna distorzija. Mozda grijeshim... Ne svidja mi se konstantno prisutan delay na vokalu. Oko 2:12 glas ostaje nekako suv.....mada to i nije losha fora.
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
Ja sam mislio zbog tog RMS-a da se cuje a ne da se nesto puno razglaba o njoj, mozemo uzeti za primer vise vrsta produkcija tj. zanrova, eh imam ideju odo na PREDLOGE I SUGESTIJE
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
pitanje do svima!! | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 04-12-2008 12:12 PM |
Evo svima | ANITA | Promocija radova | 62 | 15-11-2005 05:56 PM |