Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-04-2008, 06:35 PM   #171
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by fosnex View Post
Ma brate sto se ti primas meni je karleusa najvece smece
Ti neznas da dovodis ovakvim postovima u pitanje vlastiti zivot!

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Na njih su iz automatskog oru?ja "kala?njikov" pucala dva nepoznata napadača iz vozila "Pontiac Firebird", bez registarskih tablica, koji se kretao paralelno sa ?rtvama.
Ubice su posle zločina pobegle autoputem ka centru Beograda.

Rockerović i Mlatiglavic u četvrtak su se vraćali iz Subotice, gde su prisustvovali sahrani zajedničkog prijatelja Petra Fenderovaća Trzalice (41), koji je u ponedeljak ubijen u Glen Hugesovoj ulici u Beogradu.

Kretali su se novim novosadskim autoputem, da bi potom skrenuli ka petlji kako bi se uključili na autoput Zagreb - Beograd.
Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali.

Istrga je u toku, a iz nezvaničnih izvora, bliskim MUP-u, saznajemo da je razlog ubistva najverovatnije vredjanje Karleuse na forumu Rumski.

Last edited by idekius; 19-04-2008 at 07:06 PM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 06:48 PM   #172
ZlaSarma
Junior Member

Ja zivim u mestu koje ima stanovnika koliko jedan kvart u Beogradu i 3 radio-stanice koje 24 sata pustaju narodnjake.Posto sam jedini lik koji ne slusa narodDrdnjake vec gitarsku muziku (rock,blues,metal) ceo zivot imam problem sa sredinom.
Narkoman,cupavac,peder,sektas,pijanica .Od sveg navedenog tacan odgovor pijanica A onda me ljube u guzicu kad treba da im instaliram windows ili narezem neki film.
Zato sebi dajem za pravo da kazem "Mrzim narodnjake".Muziku necu da mrzim.Nije ona,jadnica,kriva sto je prave debili i konzumiraju debili pa je ispala takva kakva je trenutno.Ona ce nastaviti sa evolucijom i mozda jednog dana bude i kvalitetna.
Ali debili ce ostati debili.Mozda ce tada unakazavati rock.

I jos par kratkih crtica:
Doktor za rock n' roll pravi najvece narodnjacke hitove.
Bora Djordjevic pise za narodnjake.Verovatno jos gomila "mojih" daje dupe za pare "onima" ali ja nisam upoznat sa tim.

Na pitanje nekog lika sa kojim sam usao u raspravu o kvalitetu i smislu postojanja narodne muzike :,,Sta ti imas protiv Sabana?" odgovorih mu :,,MISOMOR !! "

Bez ikakve pomisli ,zelje i namere da vredjam druge nacije i rase.
Mnogi iz mog kraja mi kenjaju u fazonu to je bre nasa muzika.Kakav si ti Srbin kad ne postujes svoje poreklo ,tradiciju,muziku.......
A sa radija idu Semsa,Sinan,Jasar,Halid,Kemo,Fahreta Jahic

Ostaju pravi narodnjaci koje postujem ali njihovu muziku nemam u kolekciji jer ipak volim da slusam nesto drugo okojni Stanisa(poznavao sam ga i par puta razgovarao sa njim),Cune,pokojni Toma Zdravkovic.Ibro Dirka iz pesme Zabranjenog Pusenja

Najtuzniji deo cele price je da sama muzika u 30% narodnjaka i nije toliko losa.Mislim da je potrebna veca virtuoznost za izvodjenje kompozicije na harmonici nego iste na gitari.Odvratni su tekstovi

Zainteresovali ste me i nasao sam onaj post sa famoznim bubnjem.U pravu su ljudi koji su zezali onog klavijaturistubnezazlenogtezgarosa.Videh i da mu je vecina ljudi kroz zezanje napomenula da takve teme postoje na forumu.Par njih mu je i dalo savete u vezi boje za bubanj.Vecina mu je pozelela dobrodoslicu na forum.To sto je on bio nadmen je njegov problem.
Dosao tezgaros da pokupoi znanje od likova koji ga sticu godinama i ode da svira .Narodnjaci su postali bahati preko svake mere .

Poznajem i Raleta pomenutog u onom postu.Iz vremena kad je tezgario po kaficima u mom kraju.Pre 15 godina.Vidim da je ostao tezgaros.Samo sad vise zaradjuje.
ZlaSarma is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 06:48 PM   #173
fosnex
Member

Quote:
Originally Posted by idekius View Post

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, kod fabrike "Grmeč" u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Na njih su iz automatskog oru?ja "kala?njikov" pucala dva nepoznata napadača iz vozila "Pontiac Firebird", bez registarskih tablica, koji se kretao paralelno sa ?rtvama.

Rockerović i Mlatiglavic u četvrtak su se vraćali iz Subotice, gde su prisustvovali sahrani zajedničkog prijatelja Petra Fenderovaća Trzalice (41), koji je u ponedeljak ubijen u Glen Hugesovoj ulici u Beogradu.

Kretali su se novim novosadskim autoputem, da bi potom skrenuli ka petlji kako bi se uključili na autoput Zagreb - Beograd.
Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali. Ispaljeni meci, kalibra 7,62 mm, precizno su pogađali ?rtve u vrat i glavu.

Istrga je u toku, a iz nezvaničnih izvora, bliskim MUP-u, saznajemo da je razlog ubistva najverovatnije vredjanje Karleuse na forumu Rumski.
Aaaaaaa,mozda bolje da se izvinem ondakh,ona je sigurno divna osoba,ne sumnjam... Samo je neko zajebo pa joj je reko da treba da pjeva i da je spectral sinanajzer vec izmisljen,ali evo evo n.a.s.a,vinca,fdu i kgb rade na tome
fosnex is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 06:56 PM   #174
Max
Pro Member

Mala digresija ..... ali sam umro do smeha

Moj vrlo obrazovan drugar izrazava svoje odusevljenje predstojecim POLICE koncertom na uscu ..... i salje sledecu poruku .....

Svratio ja na The Police myspace i tamo u popisu stoji:

jun 24.

2008 8P - USCE- Belgrade

E, sad verujem!

Ja cu biti onaj koji ce izbeci obezbedjenje, pijan ko guzica, i skinutih gaca dok vodim ljubav sa pojacalom, uzvikivati:

"CECO RAZNATOVIC, MRSH U KOLIBRE!"
Max is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 07:04 PM   #175
cAAc
Banned

Quote:

BEOGRAD - U automobilu "audi A8", na uključenju za autoput Zagreb - Beograd, kod fabrike "Grmeč" u četvrtak oko 18.40 sati izre?etani su Joca Rockerović (23), zvani Čivija i Pera Mlatiglavic (25) iz Lenonove ulice.

Dok su na uključenju skretali udesno ispred njih je vozilo crvene boje, "Yugo 45 Predator", najverovatnije sa ubičinim saučesnicima, polako kočilo. I Rokerović je usporio sivo-metalik "audi A8". U tom trenutku s leve strane im je pri?ao "Pontiac Firebird" sa napadačima. U paralelnoj vo?nji iz ubičinog vozila odjeknuli su rafali. Ispaljeni meci, kalibra 7,62 mm, precizno su pogađali ?rtve u vrat i glavu.

,zamisli mozda bi moje stvari postale hitovi (i ta varijanta tesko da bi me proslavila)
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 07:08 PM   #176
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
,zamisli mozda bi moje stvari postale hitovi (i ta varijanta tesko da bi me proslavila)
Ima mnogo nachina da ti pesme postnu hitovi na takav nachin. Recimo, mogu ti predloziti da spamujes u oglasima
Old 19-04-2008, 07:17 PM   #177
ZlaSarma
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Max View Post
"CECO RAZNATOVIC, MRSH U KOLIBRE!"
Zar za "Kolibre" ne postoji audicija i ne vrse selekciju obrazovani muzicari?
ZlaSarma is offline   Reply With Quote
Old 19-04-2008, 07:18 PM   #178
cAAc
Banned

Quote:
Ima mnogo nachina da ti pesme postnu hitovi na takav nachin. Recimo, mogu ti predloziti da spamujes u oglasima
hahaha ,kstra ,mozak mi uopste ne radi
Old 19-04-2008, 07:26 PM   #179
cAAc
Banned

e ljudi sta smarate Cecu ,sad sam ozbiljan ,pevala je toliko koncerata i nije falshirala (pred kraj se malo zadishe al' to mi ne smeta ni malo) ,tekstovi su joj za klasu bolji od ostalih ,a i prva je koja je promenila ritam i izbacila armoniku

e da ,mrzim i dalmatinske pisme o vinu i frishkoj ribi
Old 19-04-2008, 07:36 PM   #180
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post

e da ,mrzim i dalmatinske pisme o vinu i frishkoj ribi
eto... bas hoces da se proslavis. Sad rizikujes da se na tebe puca iz jahte "Pulsar" sa Korchule

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules