Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-05-2010, 07:48 PM   #101
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Re: kome uopste trebaju gitaristi !!

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Heh lako je bez argumenta biti tvrdoglav.. mozemo ovako do prekosutra... Ne znam sta je i meni i drugima da se upustamo u polemiku sa tobom, jer je vise nego izvesno da si neuk, i istrajan u tvrdoglavom neznanju. A ako hoces da te neko iole ozbiljno shvati, daj to sto za "sebe" radis pa da chujemo, ovako samo prduckas (bez uvrede, iako si stariji )
Otkud znas da je stariji?Covek je najobicniji smarac ovde koji minira svaku temu,a u svakoj se hvali kako je programirao na atariju pre nego sto smo se mi i rodiliPotpuno se slazem sa tobom i ostalim forumasima da je lik neuk i istrajan u svom neznanju!Jako me podseca na banovanog clana "kompozitor" koji je na isti nacin minirao teme. Jako mi je krivo sto od ovako dobre teme ispade ovo,samo zato sto ste svi usli u raspravu sa ovim "ja sam programirao/ja malo znam i ne treba mi vise"!

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010, 08:40 PM   #102
google
Banned

Otvorite temu o meni, kad sam vec toliko bitan. Obecavam da je necu minirati.

Svako ima pravo na svoje misljenje. Ovde je tema, da li ima smisla uopste svirati gitaru?

Moje misljenje, ukoliko znas da sviras gitaru, onda je treba snimati. To je realan stav. Iako sam godinama radio sa kompjuterom, misljenja sam da je ziv instrument ne zamenljiv i da ga treba odsvirati i snimiti...

Last edited by google; 30-05-2010 at 09:08 PM.
google is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010, 09:45 PM   #103
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Otvoriti temu o tebi!Covece,shvati jednu stvar,ti si ovde apsolutno nebitan i zato te vecina ignorise,a od danas i ja.

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010, 09:56 PM   #104
google
Banned

Quote:
Originally Posted by LAMPASH View Post
Otvoriti temu o tebi!Covece,shvati jednu stvar,ti si ovde apsolutno nebitan i zato te vecina ignorise,a od danas i ja.
Sto onda pises o meni? Kako vidis post koji ignorises?
Old 30-05-2010, 10:47 PM   #105
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Originally Posted by LAMPASH View Post
Otkud znas da je stariji?Covek je najobicniji smarac ovde koji minira svaku temu,a u svakoj se hvali kako je programirao na atariju pre nego sto smo se mi i rodiliPotpuno se slazem sa tobom i ostalim forumasima da je lik neuk i istrajan u svom neznanju!Jako me podseca na banovanog clana "kompozitor" koji je na isti nacin minirao teme. Jako mi je krivo sto od ovako dobre teme ispade ovo,samo zato sto ste svi usli u raspravu sa ovim "ja sam programirao/ja malo znam i ne treba mi vise"!

Mislim da je kompozitor prije toga imao i drugi username pa su ga banirali, legenda....

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2010, 10:53 PM   #106
Francuz
Member

Muzika je nastala od muzickih instrumenata kao alat sa kojim prenosimo nasa osecanja i kompjuteri su sad moderni instrumenti kojima prenosimo nasa osecanja . Svaki instrument je odraz svoga vremena prvi covekoliki majmuni su koristili mocuge u kojima su udarali u debla i stvorili prvi ritam .A to je bilo sasvim dovoljno za taj intelektualni nivo tog vremena . kako se covek razvijao tako su i instrumenti napredovali a i muzika . Nemojte me pogresno razumeti ali vrhunac muzike je doba klasike kad su se uglavnom i postojali svi vidovi instrumenata pa i muzika je najkopleksija billa , da ne pricam o filharmonijama to je vrhunac . Iako sad tehnoloski smo mnogo napredniji od tog vremena muzika je sve prostija ali sirovija koji je odraz ovog vremena to jest nasilja . Tacno po muzici covek oseca u kakvo je vreme je pisano delo.Po mom senzibilitetu uvek cu davati prednost zivom instrumentu jer tu se oseca dusa. Dok semplovi u elektronskoj muzici su u redu jer su jednolicni prazni kao i ovo vreme koje sad zivimo .
Old 30-05-2010, 11:04 PM   #107
google
Banned

Quote:
Originally Posted by Francuz View Post
Po mom senzibilitetu uvek cu davati prednost zivom instrumentu jer tu se oseca dusa.
Jednostavno receno, bolje zvuci.

Quote:
Originally Posted by Francuz View Post
Dok semplovi u elektronskoj muzici su u redu jer su jednolicni prazni kao i ovo vreme koje sad zivimo .
Pre bih rekao da su prazni kao i muzika u kojoj se koriste, mada ne mora biti tako.
Old 31-05-2010, 09:46 AM   #108
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by google View Post
Jednostavno receno, bolje zvuci.

Pre bih rekao da su prazni kao i muzika u kojoj se koriste, mada ne mora biti tako.
Mene fascinira tvoje samopouzdanje i sigurnost u sebe dok prichash kojestarije u svim delovima foruma iz dana u dan U pochetku si mi isao na zivce, dok si mi sada bas simpatichan, jer te ne mogu prihvatiti kao iole ozbiljnu osobu, vec kao neko odraslo dete koje misli da puno zna...

Last edited by silicon science; 31-05-2010 at 09:51 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2010, 11:30 AM   #109
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

fina tema
Old 31-05-2010, 01:25 PM   #110
google
Banned

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Mene fascinira tvoje samopouzdanje i sigurnost u sebe dok prichash kojestarije u svim delovima foruma iz dana u dan U pochetku si mi isao na zivce, dok si mi sada bas simpatichan, jer te ne mogu prihvatiti kao iole ozbiljnu osobu, vec kao neko odraslo dete koje misli da puno zna...
Ziv instrument bolje zvuci, to nije neka tajna. Ako tebi ne zvuci, ti nemoj svirati.

Za moj ukus tehno i sl. je bez sadrzaja i ideja. Nekom nije, stvar, ukusa. Slusaj sta hoces i pusti druge na miru... Ako zelis otvori temu o meni, pa se sit ispricaj, imas dosta sagovornika...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules