|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Sta kVu kaze?
-... ni anketa bas tu nema mnogo veze, poznato je da zene mnogo vise cene tekstove nego muziku...- E Vuce, Vuce... Procitaj malo pazljivije... 5 od 7 ispitanika koji su se odlucili za tekst su MUSKARCI!!! Verovao ti to ili ne... ![]() Ponovo kVu: muzika je tu u sluzbi dramatike, da podigne celu tu poeziju na mnogo veci nivo... Veci nivo?? Pa moze da je "podigne", ali... ![]() A i sam kazes -meni je sve bitno i ne bih nijednu stvar stavljao iznad druge- tako da... @Mogli- Hvala! Ali nemoj vise da mi "uzimas reci iz tastature"! ![]() -Muzika iz filma, koja je instrumentalna, ima i svoj tekst, a to je sam - film.- Slazem se... Skroz...... Gianfranco -Jos jedan iskljucivi sagovornik Ljudi kod vas ili levo ili desno - Sta da radim... Tako mi je zapisano u zvezdama ![]() Gianfranco -1.Gde je sprovedena je ta anketa? 2.Da li je dovoljno imati 15 anketiranih i jos ko zna na koji nacin izabranih?- Slucajno imam neke veze sa tim... Mislim da znam sta radim... ![]() A ti mi veruj na rec... Ili nemoj da mi verujes... alfom- "Sve su melodije davno napisane - tekst je ono ?to prianja za du?u slu?aoca".- E ovo je stvarno.... TACNO! Gianfranco- Da li ovogodisnja pobednicka pesma je prva jer ima jako dobar tekst ili je to zbog muzike najvise? A proslogodisnja? Jos drasticniji primer u korist muzike!- Ja mislim da je mr.lou sve rekao. Nema potrebe da to jos jednom ja ponavljam. poz.z.z.z.z.Z.Z.Z.zzzz Last edited by Tajna; 18-07-2005 at 12:27 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKAI EWI na malo drugaciji nacin | Bitch | Razno | 2 | 26-08-2009 06:10 PM |
Tvoj nacin snimanja i miksanja vokala | FrankoPanko | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 09-04-2009 06:07 PM |
Dinamicki procesori na majstorski nacin | LACKY | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 04-08-2006 02:40 AM |
Moj princip stvaranja glazbe | ANITA | Razno | 7 | 26-03-2004 03:33 PM |