su se svi
Quote:
Originally Posted by Moritz
Ok, mir, mir ,mir niko nije kriv..  Ni ja bas nisam nesto vedar ovih dana tako da....
Ajmo dalje.
Evo za sve vas nesto lepo, mislim da je korisno . Mali odlomak o D/A konverziji i principima enkodovanja. Zip PDF 3 MB.....  nisam znao da je limit 2 MB!!! onda drugi put kad budem smanjio file.
|
E super, znači sređeno
Ali ovo ?to smo pričali u par prethodnih postova, idi na Marsh podforum, pa na Mixerman's womb i obrati pa?nju na link za njegov stari diary a i neke novije stvari koje je ostavio. Mixerman je moderator koji je u stvari čovek iz industrije skrivenog identiteta koji je u svom dnevniku pisao "izve?taje" sa snimanja, koje je sada izdao i kao knjigu. Ako zna? tečno čitati engleski i ima? bar malo vremena, pogledaj jer osim ?to je neverovatno zabavno, prepuno je dobrih informacija.
Quote:
e, znas li gdje se moze naci kompletna verzija?
ja sam citao samo prvih 5-6 tjedana koliko je objavljeno na njegovom webu....
a volio bi ostatak procitat
|
Pa ?ta si čitao? Ja imam originalne sve njegove post-ove ali je to čak i RAR-ovano prilično veliko, znači prvi deo snimanja, zatim nastavak u njujorku, pa onda dnevnik lance-a, onog ?to je bio asistent snimatelja. Ali ni tu nema nekih delova koji su samo u knjizi kao ni zavr?etka. Ja se bogami mislim da naručim knjigu ne?to ovih dana, stvarno vredi.

Ako ?eli? mogu da pogledam da uradim neki kompletan copy and paste svega toga u jedan word dokument pa da ti po?aljem na mail?