|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Jos da izadje neka kolekcija plug-insa za dinamicku obradu i ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ja nisam U'D-a kupio zbog EQ-a ili reverba (ma da su i jedni i drugi odlicni), vec zbog kompresora. URS moze da ti resi EQ i to, koliko vidim, odlicno, ali kompresor moze u nasim uslovima da resi samo U'D. Ima par nativnih koji su O.K., ali U'd je U'D, barem sto se kompresije tice...
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
O'ce li neko da kupi uad ultra pak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja verujem da je veliki dusevni bol kada gledas kako 800 evra odlece iz tvojih ruku, a pojavljuje se serija koja je "dz"
![]() ![]() ![]() Sala, Deki, ali nemoj da smetnes sa uma da smo svi mi radili i pre UAD-a i da itekako mozes da dobijes dobar sound sa soft (takodje) pluginovima. Verovatno cu i ja nekad uzeti UAD jer verujem da je koristan u smislu rasterecenja mixa i zbog par plugova, ali reci da "sve,sve, ali bez uad-a nema kompresora" je potpuno nepromisljeno. Ima itekako dobrih kompresora i dobrih EQ-a i samo je pitanje kako ih koristis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
A?
![]() Sta ti tvoj drug stalno kaze? "Ne-daj novce!!!" ![]() ![]() ![]() Ma sve je to OK kad imas sve, pa ti onda samo jos to fali, lepo je cak imati i neke fancy plocice u kupatilu, a kamoli novu "igracku", ali mislim dan ako znas, dovoljno je i ono sto je svima dostupno. "Boj ne bije puska ubojita..." ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma strava su UAD kompresori, ali je izgleda pitanje dana kada ce se pojaviti nesto kao URS Eq, pa cemo se potezati da li je ili nije bolje od UADa (a o ceni da ne pricam). A onda ce doci UAD-2, pa sve iz pocetka...
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Zato ja umesto UADa kupih 8in-out zvucnu, da koristim hardwarske spravice.
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ma sve je to OK, ali ja svoj mix uvek smem na crtu pored bilo kog mixa, pa tako i mixa sa UAD-om. Ovo ne kazem takmicarski, vec u smislu da je na kraju bitan samo rezultat i niko te nece pitati sta si koristio.
Ulaganje u kompjutere mi se ne cini preterano isplativo, pogotovo ne u periodu kad treba da dodje do kompletne promene standarda ( a onda, zdravo djaci, kupuj ponovo). Ja bih te pare radije dao u hardver, pa i dosta vise, jer to ako kupis sta treba, vredi i sad i za 20 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
danas izasao CUBASE4 !!! | Patalo | Audio Software | 32 | 24-09-2006 06:25 PM |