|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Malo sam zakasnio...zena...deca, ali skinuh pa i da ja kazem neku. Mogli, cestitke sto si uspeo sve da odradis. Ja skidam svakom kapu ko ne sedi i prica nego sedne i odradi nesto do kraja! Miks vrlo uravnotezen, nista mi ne smeta. Sa tehnicke strane, vidi se da ti fali malo ozbiljnijih sprava, koje bi ti malo frekventno razdvojile i istaknule instrumente. Noga, bas, tu malo fali definicije i ono dole sto se zove na m... Malo vise masti u vokalu (sredine) i malo lepsi visoki generalno. To su neka moja kratka zapazanja. U svakom slucaju, za tebe nema zime!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Refren si nakon C dura zatvori u e-mol (ako se ne varam, ovo je G-dur). Mo?da bi ti bilo bolje umjesto e-mola u G i vi?e raspjevat refren. Zna?, ''Krila sokola'', ''Preletavanje mora'' su motivi koji tra?e malo raspjevaniju melodiju, mirnije ritamske fraze. Npr. ''El condor passa''.
Ina?e, mislin da ti je ovo uz neke korekcije pisma s obe?avaju?im potencijalom. Forca Mogli, samo naprid! ![]() Savjet, ne nudi pjeva?ima dok nisi 300 % zadovoljan s onim ?to si napravi.
![]() |
#23 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
@Dezutilo Ja sam davnih dana bio clan Hajduka, obozavao glas Edo Pecija, svake godine isao na vase primorje, pa znam na koji nacin razmisljas! Najjace pevacice su mi bile Meri Cetinic i Zorica Kondza! Gde su sad one??........ Nije to mozda losa ideja da se zatvori u G! Ali kako da vise raspevam refren?? Ne znam kako bi to mogao postignuti, a da ne pokvarim melodijsku liniju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
evo, bas dok ovo pisem kolegica zavrsava sa montazom emisije u kojoj je gosca Meri Cetinic ![]() prije par mjeseci u istoj emisiji je gosca bila Zorica ![]() jos su one tu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Meri je dugo vremena bila u Zagrebu. Ba? se nedavno preselila u Split i sad smo susjedi. Ina?e, kod Sandra priprema autorski album s pjesmama dalmatinskog ugo?aja. Ja tamo kao ne?to sviram hrmonike, klavire i tome sl. Jasna Zloki? ?ivi u Zg i tek se povremeno pojavi u eteru sa nekom pjesmom.
?to se pjesme ti?e, odmori je za koji tjedan pa kreni ispo?etka sa djelovima s kojima si zadovoljan. Kod mene to obi?no pali. Bdw; Pezzi je ?iv i zdrav, i jo? uvijek prenosi utakmice. Pozdrav starom Hajdukovcu!!!
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo da vam predstavim moga velikog druga Miku, koji je odsvirao gitare na ,,Krilima", a onaj desno sa njim je glavom i kapom - Satriani!! Fotku sam jutros dobio iz Australije. Eto i mi somborci ne znamo samo za Zvonka Bogdana!
http://www.jannemecek.net/files/Mika...triani%202.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Jedan Zvonko Bogdan je dosta za sledecih 100 godina 8) Veliki sam
njegov fan. Mogli,svojim pjevanjem (da li zbog dikcije,boje glasa ili...)me podsjecas na Fadila Toskica iz najboljih dana.Ovo shvati kao kompliment od mene jer je sarajevski frizer bio zaj***n pjevac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Rodjen sam u Sarajevu i to - centar, znam Fadila jos kad je poceo (mislim da je bio frizer), ali nisam mu ni do kolena! Hvala na komplimentu! :oops:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
[quote="Mogli"]Rodjen sam u Sarajevu i to - centar
Hmmm... ![]() i pola sata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
analog, Mogli, srecan rodjendan!!!! | boggy | Pricaonica | 12 | 24-04-2009 01:13 PM |