|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Evo sad sam skinuo i Marinero i mogu ti reci da je pesma fenomenalna!! Marinero ti je pesma koja osvaja na prvo slusanje i po komercijalnosti daleko je ispred Borova. Moj favorit je ubedljivo Marinero, a mozes mi verovati jer sam doktorirao na temu komercijalnih pesama! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
Aaaaaa kakva morska prava uzivancija, volim ovakvu muziku sa ovakvom produkcijom i ovakvim vokalima
![]() Sve je na mestu po mom ukusu kao i sve tvoje prethodne pesme iako kazes da je ova u saradnji opet je tvojih ruku i glave delo ![]() Svaka cast kao i uvek
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Vidi ti Sandra, sve cuti, a u potaji pravi poslastice za usi!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Matija JESTE Arsenov sin...
Ako je svirao Kruno Levacic, onda je to Gretch bubanj...
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Prijatno sam iznenadjen...Ovo je odlicno! Dosta emocije i snage nose obe numere. S' tehnicke strane nemam ama bas nista zameriti - samo pohvale od mene...Sjajno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
skin'o Borovi... slusam sad na nekim sluskama.. kako mi je legla ova mjuza... VRH matori! ne zanima me uopste kakva je produkcija kad je ovakva pesma
![]() sutra skidam i drugu ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
uh volim ovaj melos..nema buke i galame..opusta brate..svaka cast!
![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Jako lepo! Suvo i sugestivno, ja volim taj stil, a ne kilo jeke (Sandrov izraz za reverb).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Borovi:
Ok sve je lepo,ali ono sto mi izuzetno smeta je kratak i tih reverb na vokalu... Ufff kako bi mu ja roknuo jedan "dubinski" reverb! I evo kada malo bolje razmislim,fali mi veca dubina... mnogo je to bojazljivo sa reverbima za moj ukus. Bas zbog toga,nije mi previse uzbudljiv mix. Od domace produkcije ,dobar primer uzbudljivosti i postignute dubine sa "hrabrom" upotrebom reverba u mix-u je Vlado Georgijev. P.S. Ovu drugu jos nisam cuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Mason
|
![]()
Tja... sta ti je stvar ukusa... Ne kazem da GianFranco (skrati nick, 'leba ti
![]() Ja nisam veliki ljubitelj prostora, budzim ih samo kada drugi traze to od mene, a obozavam kada se glas cuje gotovo suvo. Bas zato mi se svidja glas kod Depeche Mode, Prince-Musicology, ona rap obrada OffSpring-Aisha... Dakle vrlo blag room, ultrakratki delay... tako da glas zvuci skoro suvo... Nisam ja ljubitelj plivanja u hallovima... Hmmm... u nekoj, za mene normalnoj, muzici volik kada je glas sekundicu ispred matrice i kada je gotovo suv. Volim one duboke, (ali duboke, a ne shiroke hallove) iskljucivo u spooorooj ambijentalnoj muzici. Pogotovu ako peva riba i to flah. Mmmmmmm ![]() Da se vratim na temu... U pesmi Borovi mi se upravo vocal svidja... Sto bi rek'o Z.Colic u onoj reklami za pivo: -Nista ja tu ne bi dir'o... ![]() Da ipak ponovim, ovo sto sam napisao je moj subjektivni trip...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|