Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   marinero i borovi (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11323)

SandRob 10-05-2005 08:00 AM

marinero i borovi

dezutilo i ja smo skonponirali dvi pisme za novi album tedija spalata.
uploadiranjen ovih mp3ova krsin zakon, :oops: ali kako ovo nije komercijalni sajt, mislin da necu nikomu ucinit stetu, jer ovo sluzi samo za razmjenu iskustava medju kolegama.

1. Borovi
2. Marinero

Starter* 10-05-2005 06:59 PM

Ovo je totalno cool..posebno prva stvar...svaka cast kolega...hihi :D

Oggy 11-05-2005 04:11 AM

Bravo Sandro!
Nemam sta mnogo da ti kazem, odlicno uradjeno. Odlican sample klavira u "borovima" (koji?) i odlican sample gitare u "Marineru" :D :D :D Salim se! Gitare zvuce sjajno. Lepo su i odsvirane i snimljene.
Kada bih cepidlacio, onda bih u "borovima" rekao da onaj nervozni Hi hat nije u maniru i na cela ritam sekcija treba da bude malo opustenija i dosta svirke i da preskoci. Fali mi u istoj pesmi i solo na trubi sa sordinom, onda bi bilo skroz, skroz :D

SandRob 11-05-2005 07:40 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Bravo Sandro!
Nemam sta mnogo da ti kazem, odlicno uradjeno. Odlican sample klavira u "borovima" (koji?) i odlican sample gitare u "Marineru" :D :D :D Salim se! Gitare zvuce sjajno. Lepo su i odsvirane i snimljene.
Kada bih cepidlacio, onda bih u "borovima" rekao da onaj nervozni Hi hat nije u maniru i na cela ritam sekcija treba da bude malo opustenija i dosta svirke i da preskoci. Fali mi u istoj pesmi i solo na trubi sa sordinom, onda bi bilo skroz, skroz :D

a jesi cuo 'sample' gudaca? he, he ;)
nego, da ne ispadne da se kitimo tudjin perjen, ovaka je situacija. dezutilo i ja smo napisali pisme i ucinili aranzamne i demo snimke sa sampleovima, onda je po njima sve snimjeno u zagrebu, u studiju mira vidovica, a producent je ante gelo.
dakle, nije snimano u momu studiju. di bi ja smisti klavir i 16 gudaca i gudacica?! :roll:

dr.Ru 11-05-2005 09:28 AM

Za svaku pohvalu :!:

tek sam sada download, jer sam na dial-up :oops:

Shot 11-05-2005 10:26 AM

Mislim da znam da je klavir snimljen na elektricnom Yamaha P250 klaviru. To je sve radjeno u studiju di ja radim (iako s ovim projektom nisam imao nikakve veze), tako da uglavnom znam koja je oprema.

Ante Gelo koji je ovo producirao je sjajan lik! Diplomirao akademiju u Grazu, gazi akusticne gitare...

Oggy 11-05-2005 12:12 PM

Shot:
Quote:

Ante Gelo koji je ovo producirao je sjajan lik! Diplomirao akademiju u Grazu, gazi akusticne gitare...
Bolje da ih svira, nego da ih gazi :D :D :D Opasno zvuce!

@ Sandro:
Ih... sta ti je zivot... Ne mozes nikoga ni ljudski da pohvalis, a da se ne ispostavi da je to radio neko drugi :D :D :D
Zaista sam u jednom momentu potuno verovao da je sve tvojih ruku delo.

SandRob 11-05-2005 12:24 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Shot:
Quote:

Bolje da ih svira, nego da ih gazi :D :D :D Opasno zvuce!

@ Sandro:
Ih... sta ti je zivot... Ne mozes nikoga ni ljudski da pohvalis, a da se ne ispostavi da je to radio neko drugi :D :D :D
Zaista sam u jednom momentu potuno verovao da je sve tvojih ruku delo.

rijetki mogu sve. :wink: nase su pisme a produkcija je njihova. :) pazi, ode je dovedeno 16 gudaca u studijo i svirali su svi odjednom. dirigira je alan bjelinski, klavir svira matija dedic, bubanj kruno levacic... e, jebiga... neznan ko je na kontrabasu. gitare sviraju ante gelo i tedi spalato...
kako bi ja to snimi? ja san ucini doma sa semplovima a oni su popravo. 8)

ali, za koji dan bi moga uploadat neku moju produkciju. di je obrnuto. drugi su konponirali a ja produciran. ;)

idekius 11-05-2005 02:49 PM

Niko da pohvali produkciju glasa koja je... FENOMENALNA!!! Ma ovde je stvarno svako perce na mestu.... svidja mi se i kontra... Sad... subjektivno i verovatno netacno, ali vise bi mi se dopalo da je kontra na kecu nijansicu tisa, ali... hmmm... ovo je odlicno....

edit: pricao sam o pesmi "Borovi"

edit2: ponovo slusam... ma idi... nema price... ultra profesionalno... iznenadjen sam...

Da si ovo kojim slucajem odschljakao kod kuce, skinuo bih Titovu sliku sa zida i stavio tvoju umesto njegove :wink:

Dakle, dok ne chujem da je ovako nesto izaslo iz tvog studija, drug Stari ostaje tu gde je, a ja cu posle brda piva i dalje moci da se raspravljam sa prijateljima u koga on to gleda :D

Oggy 11-05-2005 04:26 PM

Matija je Arsenov sin?

Ti Deki izgleda mnogo patis za Monalizom, ali je malkice kinky to sto radis sa Tiletom... :D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 05:09 AM.