![]() |
marinero i borovi
|
Ovo je totalno cool..posebno prva stvar...svaka cast kolega...hihi :D
|
Bravo Sandro!
Nemam sta mnogo da ti kazem, odlicno uradjeno. Odlican sample klavira u "borovima" (koji?) i odlican sample gitare u "Marineru" :D :D :D Salim se! Gitare zvuce sjajno. Lepo su i odsvirane i snimljene. Kada bih cepidlacio, onda bih u "borovima" rekao da onaj nervozni Hi hat nije u maniru i na cela ritam sekcija treba da bude malo opustenija i dosta svirke i da preskoci. Fali mi u istoj pesmi i solo na trubi sa sordinom, onda bi bilo skroz, skroz :D |
Quote:
nego, da ne ispadne da se kitimo tudjin perjen, ovaka je situacija. dezutilo i ja smo napisali pisme i ucinili aranzamne i demo snimke sa sampleovima, onda je po njima sve snimjeno u zagrebu, u studiju mira vidovica, a producent je ante gelo. dakle, nije snimano u momu studiju. di bi ja smisti klavir i 16 gudaca i gudacica?! :roll: |
Za svaku pohvalu :!:
tek sam sada download, jer sam na dial-up :oops: |
Mislim da znam da je klavir snimljen na elektricnom Yamaha P250 klaviru. To je sve radjeno u studiju di ja radim (iako s ovim projektom nisam imao nikakve veze), tako da uglavnom znam koja je oprema.
Ante Gelo koji je ovo producirao je sjajan lik! Diplomirao akademiju u Grazu, gazi akusticne gitare... |
Shot:
Quote:
@ Sandro: Ih... sta ti je zivot... Ne mozes nikoga ni ljudski da pohvalis, a da se ne ispostavi da je to radio neko drugi :D :D :D Zaista sam u jednom momentu potuno verovao da je sve tvojih ruku delo. |
Quote:
kako bi ja to snimi? ja san ucini doma sa semplovima a oni su popravo. 8) ali, za koji dan bi moga uploadat neku moju produkciju. di je obrnuto. drugi su konponirali a ja produciran. ;) |
Niko da pohvali produkciju glasa koja je... FENOMENALNA!!! Ma ovde je stvarno svako perce na mestu.... svidja mi se i kontra... Sad... subjektivno i verovatno netacno, ali vise bi mi se dopalo da je kontra na kecu nijansicu tisa, ali... hmmm... ovo je odlicno....
edit: pricao sam o pesmi "Borovi" edit2: ponovo slusam... ma idi... nema price... ultra profesionalno... iznenadjen sam... Da si ovo kojim slucajem odschljakao kod kuce, skinuo bih Titovu sliku sa zida i stavio tvoju umesto njegove :wink: Dakle, dok ne chujem da je ovako nesto izaslo iz tvog studija, drug Stari ostaje tu gde je, a ja cu posle brda piva i dalje moci da se raspravljam sa prijateljima u koga on to gleda :D |
Matija je Arsenov sin?
Ti Deki izgleda mnogo patis za Monalizom, ali je malkice kinky to sto radis sa Tiletom... :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:09 AM. |