ovde prichamo o pravednosti jednog postupka, ne o tome ko je kome koliko pomogao. Moramo razgranichiti to da bi bistrije videli. Anita mi jeste pomogla i secam se toga, dok mi tonalino koliko me pamcenje sluzhi nije nijednom pomogao (zao mi je ako jeste a ne secam se) ... ali ja sam bio nepristrasan ... lakshe je bilo i meni staviti se na anitinu stranu i pljunuti tonalina ... ali nekako to mi ljudskost ne dozvoljava ... ista ta ljudskost koja tera anitu da pomazhe ljudima ... ja po tome ne mogu gazitii ...
tema jeste bila za vegetarijance ... ali kao shto rekoh ... mogli su mnogi chlanovi ovog foruma shvatati shale ozbiljno i svadjati se svako malo ... ali nisu ... meni je zao shto se anita oseca ugrozhenom ovde i misli da je stalno neko napada ... ne pratim forum bash toliko da bih mogao videti sve ali koliko vidim niko ovde nema loshe namere ... nisam ja prepoznao losheg choveka ni u onom shto ga banovaste (jel cipela beshe) ... niti vidim u tonalinu ... niti u ostalima koji su se svadjali po forumu ... vidim da ovde vlada mishljenje da je forum pun zlih i loshih ljudi ... ja ne mislim tako ...
|