|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
Hehe. Ne znam sta to imam SX-ov mixer, a da nema u sonarovom? 8)
Klikni u sonaru ALT + 3 i pogledaj mu mixer... Prvo je ljepsi bar dva puta. ![]() Ali ja ga rijetko koristim, jer uglavnom radim na glavnoj tabli... i sa precicama, naravno. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() A sto se sonara tice .. jebo te sonar i sve sto pocinje na slovo S Sve ti Sabijem u Sisu zajdno sa Sonarom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Pretpostavljam da je inzinjerima Sonara 4 (najinteligentnije osmisljenog i za rad najlakseg softvera na svijetu) valjda prevashodno bio bitan zvuk, zato se nisu bakcali sa tim perifernim stvarima za malu djecu, kao sto su biranje farbe i oblika mixera, i da li su dugmici plavi ili crveni. :P
Zapravo, to se vise nudi u komjuterskim igrama (posebno u strategijama) i raznorazlim 3D animacijama. Recimo, imas Hogara Strasnog i trebas da ga obuces, pa biras hoces li mu na glavu staviti kozije rogove ili od vola. heheeeeee.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
?alu na stranu, evo koji problem mi se javlja kod Hard Core i Artist drumsa: Kada neki od njih pokrenem, izlazi mi poruka o postojanju problerma zbog kojeg zvuk ne?e izlaziti:
The Outputs configured in the loaded Multi Differ from the current output onfiguration. Ovo ne znam da prevedem. :oops: ?ta treba da uradim da mi ovo ne izlazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]()
@Ivan , gde se bira izgled miksera ?
Da li se moze birati izgled posebno za mixer 1 , mixer 2 , mixer 3 ? Koja je to verzija Cubase ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
SX 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
I moze li to Nuendo???
![]() |
![]() |
#29 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Jasno sefe!
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa zvukom | krolo123 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 09-07-2009 12:59 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
problem sa zvukom snimljene gitare | Koshpa | Gitarska Produkcija | 9 | 04-10-2007 11:56 AM |
Mashinka Lukic HARDCORE | yechmeny | Promocija radova | 9 | 05-12-2005 10:59 AM |