|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#31 |
|
Junior Member
|
Radi sample konverter i za pojedinacne samplove i za kompletne programe radi i update 1.51. Radi sveeeeee
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Pro Member
|
aj baci mi taj konverter na sumanut et gmail dot com ako ti nije tezhina ...
|
|
|
#33 |
|
Junior Member
|
Taj konverter ti se instalira zajedno sa samim samplerom i radi kako valja, nego nesto drugo fali u tvojoj instalaciji, Daemon Manager v3.47 i to pre nego instaliras Emulator X inace nista od svega.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Ivan Lekic
|
Meni radi samo original ..
@Tonalino Pa gde si ti sve vreme
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Vibrator
|
ljudi, sve radi
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Ivan Lekic
|
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
|
Znaci, zakljucak je, da to sve moze da radi i da je skroz funkcionalno. Da li neko moze mozda da mi objasni onda postupak instalacije svega toga, jer to ocigledno nije neka standardna procedura.
P.S. Kada sam pokretao ovu temu nisam bio svestan koliko ce to biti zanimljivo, a bogami i korisno
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Junior Member
|
Ispeci taj Image fajl Emulatora X na CD, instaliraj Deamon Manager V3.47 aktiviraj mu sve opcije, deaktiviraj virtualni CD/DVD Rom, instaliraj sad sa onog CDa Emulator X (nemoj jos da restartujes), pa zatim najnoviji update, koji mozes skinuti sa emu.com. Sada restartuj
a onaj Cd ostavi u driveu, prekini registraciju, startuj Emulator X obavi autorizaciju i to je sve. Vadi CD vadi ga, vadi ga...nece ti ga nikada vise traziti sem ako ne vracas eventualni backup tog sistema. Imam originalni Emulator X ali sam upotrebio ovaj Daemon pa ni meni vise ne trazi svaki cas autorizaciju. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
HVALA !!!
|
|