|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
zadovoljan sam. dosta ovisi kakav ima synth midi interface. recimo kad gonis brzu sekvencu na deep bass nine - taj ubija. nista njemu ne fali. Sto se tice audija - 4/4 nogu kad nadjem dobru, s nekim layerom i sl.obicno pretvorim u Wav i jednostavno je slozim po gridu na cetvrtinke. to i jake dobe od hihat-a su jedino vazne da su tocne u sample . za basseve i sl. midi tocnost unutar 1ms je prihvatljiva - opet kazem , ako nije sam sint 'spor' u prihvacanju podataka. neki jesu . npr. motif rack ili mks70. bas se spremam uzeti midex8. fali mi portova strasno.. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Virus TI problem | HeatMan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 20-06-2007 11:42 PM |