|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
oko 400$ sa svim glupostima (porezi, shipping, itd.)
E, da takdje sto se vizuelnog dela tice tesko da joj neka gitara moze prici.
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
jedan prijatelj iz zagreba je bas nabavio MM petruccia...ne smijem govorit preko koga ali ajmo rec da je jedna poznata osoba koja je dobila jako povoljno za jednu priliku...opet ne smijem reci koju ![]() uglavnom....gitara je za americko trziste...znaci AA klasa... standardni 6 zicani model bez pieza...sviran par puta (niti mjesec dana star)...ispod 1000 eura ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
po?to sviramo ?estoku muziku (najbli?e metalu, tj. mje?avina panka i metala) najidealnije(kolko sam sku?io iz iskustva) je marshall poja?alo sa svojim gainom(neko novije wavestate-nisam siguran da se tako pi?e) i footswitch i deri...to je naj?i??i, a opet naj?e??i zvuk....bez krljanja i mrljanja, ?ista energija.....zasada koristim bossovu metal zone koja je ?iva zujalica, ko roj p?ela...kupio bi si neku bolju pedalu(za takvu muziku)po?to nemam para za marshalla, al ne znam koju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Ma ne znam sta bih ti rekao,Patuljak.Ali definitivno sam se uvjerio da sto vise opreme skupljas i ukljucujes u loop,vise izlazi stvari koje ne mozes kontrolisati...Ja licno sam opremu sveo na neophodni minimum i to ono bez cega ne moze funkcionisati sound u jednom r'n'r,grunge bendu...koristim 3 pedale(2 boss-a i wah),pojacalo 175w i gitaru i to je sve...Mislim da oni koji misle da ce sound rjesiti nekim procesorcicima se varaju...osim ako nije u pitanju neki Eventide... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
ma nema procesora koji bi mogao da zameni pedalu
![]()
![]() |
#18 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ako nema? zvuk to je verovatno vezano za to koji si drver izabrao u standalone verziji, pro?eprkaj malo po opcijama...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitaristi | SumAnuT | Razno | 10 | 02-11-2006 08:59 PM |
Gitaristi! Potrebna pomo | dacko | Gitarska Produkcija | 85 | 14-06-2005 12:50 AM |