|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Anita , tvoji postovi u tutorijalima su stvarno dobri , odlicni .
Ovi drugi ti " ne leze " ( po mom misljenju ) . Zaklucajte ovu " temu " . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Anitin doprinos ovom forumu je vise nego ocigledan i tesko se moze reci da je na bilo koji nacin radila kontraproduktivno (sem onog puta kada je otisla sa foruma i time nas sve "uskratila" za svoje evidentno znanje). Sto se tice cipele ili koga sve vec, ja licno nisam imao nikakvu konfrontaciju sa njim i cak mi je bilo i malkice zao jer sam video da se trudi da se uklopi u okruzenje, ali iz njega uvek izbije "propovednik". Ja definitivno nisam za banovanje, ali mora da postoji neki poredak koji ce "zivot' na forumu uciniti mogucim. Takodje mislim da je jako pogresno zakljucavati temu i "zabijati glavu u pesak" svaki put kada nastane situacija u kojoj se (eventualno) neko moze prepoznati u buducnosti, pa ga to vec sada brine. Zasto niko ne banuje Anitu ili Ivana ili mene? Pa moje prvo pojavljivanje ovde je pocelo, uslovno receno svadjom ili kako god se to vec zove, ali u medjuvremenu se ispostavilo niti da su ljudi koji su me "ocrnili" mislili tako niti da sam ja "ocrnjavajuci" njih, uzvracajuci mislio najozbiljnije. Za dva dana situacija je bila pod kontrolom i to bez ikakavih "pretnji". Zasto? Zato sto smo svi uvideli svoje greske i ukapirali da imamo zajednicka profesionalna, pa cak i "neprofesionalna" interesovanja. Druga stvar je i nacin na koji ispoljavas svoje neslaganje sa "sagovornikom". Suzivot sa vise ljudi ume biti nelagodan, ako ne postoje neke norme ponasanja koje ce biti jednake za sve. Utoliko podrzavam "disciplinske mere", ali vise bih voleo da svako od nas preispita sebe pre nego sto osudi onog drugog (mislim konkretno na sve clanove foruma bez izuzetka). Ne moze svaka tema da bude o produkciji i o opremi i normalno je da ljudi pricaju i o drugim stvarima koje nisu u sferi profesije, ali tu se vidi ko je kakav i ko koliko moze zapravo da koegzistira sa ostatkom sveta. Cipela, na zalost to nije mogao, a po mojoj proceni jos neki ne mogu (ali ne prozivam), ali se nadam da ce uspeti da se "socijalizuju" u neko dogledno vreme na sveopstu radost forumasa. Nadam se da licno necu doci u situaciju da odlucujem da li ce neko ici ili ostati na forumu i trudicu se koliko god mogu da se izuzmem iz takvih prica, ali kada je u pitanju ostanak ljudi koji mi znace, niko ne treba ocekivati da cu stati na "onu drugu" stranu, toliko objektivan bas i nisam.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
btw, CW sucks!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pa znas ti mene...
![]() ![]() ![]() p.s. Ajd' pa se zameri pred konkursni rok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() 11-ta bozija zapovest - Ne vredjaj CW, narocito ako koristis inferiorni EMU ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Danas Emu, sutra Apogee Roseta 200... A ti ces na festival ispred robne kuce u centru zajedno sa onim Peruancima. Ti i Ivan u belom mantilu. Bicete srecni ako zaradite za povratak, a usput vas ne smeste u neku ustanovu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() He, he, a sto se tice festivala, vidim da izgaras od zelje da neko tamo pomesa kalo matrice, narocito ce biti interesentno ako se u omotu grupe "Vozd" greskom nadje disk mali Racha i "Milicija trenira strogocu" ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Nema frke, znaju oni i tu pesmu, garant...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
i sli?ni... Necu biti zlocesta.... i necu trositi rijeci... procitala sam ovo. Jadan cipela... ispatio za nista. Da bi bilo svrhe i ti bi bio slijedeci za odlazak s foruma. Nista, samo vi lijepo ovdje zivite u tobozjem miru punog provokacija na koje odgovarate laznim smilicima hineci saljivost...... Sve je to ok. Ali to nije moj svijet. Thanks Oggy na podrsci (ma sto mi diras CW?!! ![]() ![]() Ako napisem nesto bitno sto bi moglo posluziti nekome, stavit cu pod tutoriale, kako mi drugo "ne ide".... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |