|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Idekius,zasto nisi ukljucio i nastavak citata "Sve moze da se zavrsi sa soft synth-evima i sample kolekcijama " ?
Ako ti mislis da su za ono neophodni neki Nord Lead 3,Virus,Waldorf Q i sl... onda je to tvoje misljenje. Ako bih poceo da pisem u vezi ostalog sto si pomenuo,otisli bi smo u pi*** m****** od glavne teme. Isto kao i Kvu,doci ce trenutak kada cu uploadovati nesto od svojih radova,pa onda sam proceni da li sam neki "propali jazzer" ![]() Do tada ,ako sam nesto napisao sto mislis da je netacno ,ne slazes se i sl... onda je to ok. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Članci o masteringu | lesha | Tutorijali | 1 | 14-12-2006 11:26 PM |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Kljucna stvar u masteringu | milosjeftic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 16-02-2005 11:51 AM |