|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jel ima neko ideju koji VST ima zvukove engleskog roga, horne i sl. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ima dosta, ali nijedan ne zvuci kako valja... duvace i zicane u principu po meni nikad nece moci da zvuce kao pravi.. osim ako nemaju neku bazicnu primenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kapiram. Video sam ovde gomilu topic-a, vezanih za gudace i orkestraciju i sl. ali nista nisam nasao konkretnije vezano bas za ove instrumente. S obzirom da sviram violinu, mislim da nikada necu biti zadovoljan kako zvuce gudaci na VST-u, ali opet mislim da neko moze da mi "podvali" neke duvace i da mi to zvuci ok. :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
VST sampler .....plus semplovi .......ili ako imas srece Wienna filharmonija.....preko Giga Semplera to je neverovatno dobro ..... Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sto se tice rogova - horn (french)!! Definitivno su mi odlicni SAM HORNS! A nisu ni skupi.. oko 100, 200 $... ali stvarno su odlicni. Posebno intervali jer to tek onda zvuci kako treba.. (doduse, negativna strana sampliranih intervala je u njihovom nepromjenjivom tempu.. pa to treba nekako uskladiti) jer ima onaj slide koji normalno postoji. Odsvirati primu pa kvintu ovak tipku jednu pa drugu ili koristiti sample tog intervala je nebo i zemlja. Da, naravno, viennini su takoder vrlo dobri. Ipak, nekako mi je s vremenom vienna sve manje draga. Previse posla... zato preferiram EAST WEST ORCHESTRA koji imaju svoje razne mic pozicije i nema toliko posla kasnije sa produkcijom kao sa suhom viennom a i sve je samplirano u jednom prostoru pa bolje zajednicki disu iako su im neki instrumenti znatno losiji od vienninih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Dobio si dobre savjete, ali ako nemas toliko novca - badava. Koliko samo kosta jedna wiena? Ima mnogo jeftinijih instrumenata i samlova ako ne tra?i? prvu ligu i ako ih ne?e? koristiti za isklju?ivi solo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ti stvarno moras sve iskomentirati cak i kad apsolutno nema svrhe. :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Jel' to ne?to naopako? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ma nije ustvari. I ja sam tu... htjela sam sva vesela nesto krenuti raditi kad je *necu biti prosta*-susjed poceo nabijati i nesto s necim.. ja ne znam elektricnom stemalicom ili cime vec.. ne znam... I onda stane, pa krene... jedva su me sprijecili da mu odem ocitati bukvicu...
Tako busi vec tjednima.... Ovu si svoju slicicu napravio za nas? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |