Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-01-2005, 12:17 PM   #35
Ad Fines
Stara Rumski Elita 2003.

Ad Fines's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
Quote:
Originally Posted by SandRob
uhitili smo se velikih prica. o tom helikopteru raspravljamo ima godinu dana, ali rezultata i dalje nema.
ja san svoje backove uploada na sud rumskom vijecu mudraca, a jos niko nije pokaza snimak uradjen tim helikonon?!? :P
nemojte mi sad rec da neka skinen demo!!!

bdv: prije par dana san snima dvi radijske reklame. jedna je sa profesionalnim backovima a jednu pjeva cura od 17 godina, koja nije 5 puti u zivotu bila u studiju. sad san na radiju, pa ne mogu uploadat, ali veceras cu bas postavit mp3ove da cujete. :roll:
Nemoj zezat , nije postavljeno jer niko ga nema zbog tolike cene a mnogi su svedoci te opake pizdrarije od vokalista .. Sto se mene tice kada ga budem uzeo odmah se javljam sa dokazima

Pa zar nisi bio nesto rekao da si uzeo nekog hardw pjevaca za jako male pare.
Imam i ja u planu otvorit aerodrom,al to je skupo i ne mogu jos.
Kad bude para......Bio ja na aerodromu i vidio.....ma to je cudo....ja to moram imati......
Bio sam ubijedjen da ga imas jer si mene zainteresirao i ja svud trazio i nisam nasao po cijeni po kojoj si ga ti kupio.

@Sandro
To je i moja teorija.Zivo je zivo i kraj price.

@Ostali
Kakva sjebana masinerija.Ja ovim curama koje mi inace pjevaju backove doma samo kazem sta treba da pjevaju,a u zadnje vrijeme vidim da i same kuze gdje sta i kako.Po potrebi duplexi,pa prosarat sa panoramama,......na na na na i da vidis.A sto se tice dobivanja na vremenu......
Auto,WV BUBA je jos dan danas na cesti a ova nova nece sigurno vozit 30 godina.To ti je to.Kakva brzina.Danas se pjesme snimaju takvom brzinom i izdaju van,da je postalo normalno sto vise nema hita koji traje dulje od mjesec dana.Svaka susa snima,pise,pjeva,aranzira,producira,masterizira,a ima skolu KV zidara.Nisam htio uvrjedit zidare nego sam da kazem da skolovani zidar moze pjevusit dok radi,odnosno zidje neki zid.To je njegov studio,rezija ili sta vec......sve je ostalo...............
Ad Fines is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules