|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
mod?rateur analogue
|
OGGY:
..zaboravio sam, pitao si za budget pre za Classic II ? imam lose iskustvo sa platinum serijom. Voicemaster Pro sam snimao voiceovere za jednu crtanu seriju sa NT1 i SolidTube. nije mi se nikako svidio, a ni kolegi. pogotovo kompresor pumpa strasno. ostalo su samo 'lampice'. Jeftilen, sa "Focusrite" znakom. Uzeo bi Great River ME1-NV. bez razmisljanja. High End pre za $1075. i RNC na insert ako hoces kompresiju. ali za malu lovu nema bolje od FMR Audio RNP. s time da je cak dva kanala solid state za $450. on je u sredini po sound-u. niti precist, niti tube. Svi ga hvale. Kao stvoren za project i home studio. a imaju ga i profesionalci (preampa nikad dosta..) FIPKE: nisam opsirnije koristio niti jedan NEVE clone, ali mogu ti samo reci sto ljudi uglavnom kazu (uzmi s gramom soli): Chandler blizi pravom NEVE, AMS-NEVE najblizi i najskuplji, Vintech i Phoenix losiji. GREAT RIVER u sredini po slicnosti, cisci, i drugaciji jer ima kvalitetniji transformator - manji sum i bolju karakteristiku od originala. Najprodavaniji bez sumnje. Vidim ga posvuda u americkim studijima, definitivno spada u high end bez obzira na cijenu. http://www.mercenaryaudio.com/greatrivmp1.html kad se nema para - prvo dobro pretpojacalo, pusti kompresore i farbe i tako dalje. to poslije dodajes kako stize nova lova. jeftini voiceboxovi kao Platinum , Toft i slicno su velika prevara. pogresni koncept. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|