|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ja san uze vp5051 jer mi je bila takva prilika i vrlo san zadovoljan. eq radi dosta dobro, comp isto, gate... ali usnimanju se sve svodi na koristenje samog preampa i nista vise. gate nikad u zivotu nisan ukjuci, a ne sjecan se kad san koristi eq. jedino sto ponekad koristim malo kompresora sa vrlo niskim ratiom - cisto 'za svaki slucaj'. kad budem uzima novi preamp, uzet cu samo njega bez ista. samo jedna stvar mene muci i neznan kako je rijesit. recimo, uzmen neki kvalitetne goli preamp (avalon AD2022 mi je usa u najuzi izbor) koji sigurno ima visok headroom i u njega ne sumnjan. medjutim kad iz njega podjem u karticu, di moze nastat distorzija? ja mogu stavit kompresor u pulsaru koje ce radit isto ko haerdware, ali sto se dogadja kod a/d konverzije? hoce li tu nastat izoblicenja i kako se to rijesava? bili bilo sretno rjesenje iz AD2022 sa line out poc u vp5051 i na njemu koristit comp ili poc u neki 'neutralni' comp ili limiter?!?! neznan ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znanja Nikad dosta izbor mikrofona by Bruce Swedien | AcaHari | Tutorijali | 15 | 04-02-2009 01:07 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |