|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Shot!!
Ma ja cu posudit jos jedan mikrofon! Imam prijatelja koji ima RODE NTK (moj je rode NTV) i neko drugo predpojacalo ali ajde.... Sto mislis? jedino mi sad fali mixercic ili nesto sto mi ionak treba da to sve upiknem jer luna ima samo jedan ulaz. Ali cekaj -ako idem kroz mixer onda to se zvuk provlaci kroz taj mixer (koji necu kupiti neke lude kvalitete).... ili da kupim one nastavke za lunu - jeli to mozda bolje? :roll: Ili RME karticu za drugi komp koji ionako uskoro kupujem... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako snimiti REVERB efekat kao WAV sample? | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 23-04-2009 03:24 PM |
?elimo se snimiti,samo kako? | xtrasonic | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 09-05-2006 09:35 AM |
kako snimiti | zoolander | Gitarska Produkcija | 5 | 02-03-2006 09:39 AM |
Kako snimiti MUZICKU PILU i violinu? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 16-10-2004 02:41 PM |