|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Mislio sam uzeti Neumana 87 staru (1500?) sad poslije ove ljetne
sezone, i sreca pa zena veli "ti si bolan budala koja ce krepat u toj svojoj rupcagi, pogledaj se kakav si, pocrnio gledajuci u sta si pare bacio" kad sam se malo bolje zamislio i pogledao oko sebe - bila je u pravu. Jucer me kolega sa fakulteta pita moze li se za 1500? snimiti kompletan album od 12 pjesama? Kao netko mu obec'o to? Moj Ante, reko', mani se budalestine, lati se knjige i gitare i "Cigance, cigance, da ti kupim zlatno lance... Jedina ziva lova Nazalost ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer Tube Ultragain Mic100 Vs. Art Tube Mp | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 13-04-2008 05:25 PM |
MXL 960 Tube | ultrasoundd | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-01-2008 09:24 PM |
Solid Tube | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-11-2005 10:07 PM |