|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja ti Alesise Monitor Control II koristim u paru sa Alesis RA300 i to savrseno radi , tu kombinaciju necu menjati nikada , zbog novih takodje pasivnih monitora(nisam se odlucio za model)uzeo sam jos jedan Alesis ali ovoga puta RA 150 .. Razliku u zvuku i sl. ne bih znao da ti kazem jer ja ne posedujem niti sam ikada imao Hi-Fi pojacalo .. zaista ne bih znao konkretne razlike ali kazu dobar monitor bez dobrog pojacala nije dobar monitor i obratno .. U svemu tome sigurno da nije razlika samo u guranju snage .. Na HiFi pojacalu imas vise I/O za nekoliko zvucnika a vidis kod ovih studijskih samo za 2 .. tako da sam kao sto rekoh bio primoran za jos jedno isto ali ovoga puta sam uzeo RA150 jer nema potrebe za jacim ..
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite da satavim preamp! | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 31-01-2009 09:28 PM |
Pomozite u odluci | SIMKES2 | DSP forum | 20 | 24-12-2005 07:42 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |