|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
mislis da se vokal penje za po polustepen odvojeno od matrice, koja ide konstantno u tom nekom tonalitetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kao što Gilette kaže, modulacija za pola tona, cijele pjesme, ne samo vokalne dionice, ćesto korištena fora u zabavnoj glazbi, doduše obično se napravi jednom u tijeku pjesme, ova se cura malo više zaigrala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
epa to mi uopste nije palo napamet, tj prvi put cujem za ovu tehniku, mislim da je to resenje rebusa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
meni je ova stvar totalno jebena!
na prvu mi je bilo katastrofa, arogantno..al' kad se sjetim '89-e sam prvi put čuo Hendrixa i bio mi je sranje.. ![]() elem, super mi je zato što je potrebno "malo ulaska" u pjesmu..ne dobiva me na prvu, a i drugačije se doživljava slušanjem na mobu, drugačije na boljim zvučnicima. fora je u tome na se ne konta tonalitet pjesme i njeno dizanje zato što taj pitch daje bass instrument koji se ne kuži na manjim sistemima tako dobro, pa kada se tonalitet podigne za pola tona ( i to bez pripreme) zvuči bolesno! odlična fora! moram to iskoristiti ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
e ja iskreno je nisam vise poslusao od kad se otrkila forica..:S
ali i dalje interesantno zvuci haha |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako se osećate.. | MHz | Pricaonica | 9 | 10-06-2013 04:58 AM |
Jace napajanje ili??? | equlibrium | Computer Hardware | 6 | 02-05-2009 08:47 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |