| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  09-10-2017, 10:09 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Nov 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Turbotronik novokomponovani folk sa alternativnim muzičkim formama 

Dovoditi Darkwood Dub u kontekst s ovim, e to stvarno nisam očekivao. Ali, okej, stvar ukusa, razmiÅ¡ljanja, a ponajviÅ¡e osećaja... Apropo toga, samo da kažem, da je za mene Darkwood Dub naÅ¡ najbolji bend (pod ovim naÅ¡, mislim na exYU) od kraja Miladojke naovamo.   
				__________________ vidju bre | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 11:26 AM | #2 | 
| Member Join Date: Apr 2011 

U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, izgleda dobija svako ko krene logikom "ako ne možeÅ¡ da ih pobediÅ¡, a ti im se pridruži "   Tako je svojevremeno uradio i Bregović, koji je najveći moderni narodnjak na ovim prostorima. Tako su radili Rokeri s Moravu..i evo sad turbotronici verovatno idu po istom receptu | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 12:34 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Nov 2003 Location: Novi Sad 

Čuj, "turbotronik"?!? Ej, druÅ¡tvo, meni se to toliko gadi, toliko mi je to odvrtano, idiotski, kretenski i, u krajnjoj liniji, nebitno, da apsolutno nemam nameru da jednom jedinom "strejt" rečenicom bilo Å¡ta obrazlažem. Ko 'oće da hrani mozak splačinama, i mentalni sklop izlaže ovakvim imbecilnostima, s moje tačke glediÅ¡ta, neka mu je bog u pomoći. Dna dno dna! Hrk, PU! 
				__________________ vidju bre | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 12:35 PM | #4 | 
| Member Join Date: Dec 2015 

Eh Žile, moram priznati da si se vanredno dugo uzdržao od trolovanja. Al dobro, moralo je kad tad popustiti...   Elem, želim ti danas srećan Lennonov rođendan i sve najbolje. p.s. a i sin mu ima rođus | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 01:37 PM | #5 | 
| Member Join Date: Apr 2011 

Dragi Komile, pitam se kada ćeÅ¡ (i da li ćeÅ¡) ikada uspeti da osetiÅ¡ razliku između trolova i kvalitetnih sagovornika   btw to sa čestitanjem rođendana umrlim licima mi nikako nije jasno.. | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 04:49 PM | #6 | 
| Member Join Date: Dec 2015 

Spomenuo si Lennona ovde juče, u tom smislu sam spomenuo njegovo rođenje na danaÅ¡nji dan. Å*ta ima loÅ¡e u tome Å¡to se neko seti dana kada se neko rodio. Nikakve druge namere nije bilo, ja se izvinjavam ako to nije bilo jasno.
		 | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 09:35 PM | #7 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Turbotronik novokomponovani folk sa alternativnim muzičkim formama     | 
|   |   | 
|  09-10-2017, 11:33 PM | #8 | |
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  Re: Turbotronik novokomponovani folk sa alternativnim muzičkim formama Quote: 
   | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 02:46 PM | 
| gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 12:30 PM | 
| Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 04:28 AM | 
| YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 11:48 AM |