|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
I ja znam jednu osobu koja je zabola neku sicu prosle godine ali na osnovu nacionalnih manjina, ali opet taj sokoj kao i politicke stranke sve je to jako lose za karmu pogotovo za umetnike, i mislim da mi ne bi bilo prijatno da uzmem tu kintu posle svih tih prica od prebijanja do isplate 14 dianra ultra poznatim bendovima. A da sam bio dovoljno uporan i pametan sigurno bih se do sada iselio iz ove smrdare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam kako je u Srbiji, ali ovdje se može dobit ponešto, čak i ako si izvan političkih tokova, samo treba bit uporan i glasan, te imat rezultate i bez države, i politike.
Nije naodmet se prijavit, pare su uvik dobrodošle, ako ih dobijete, morat će te opravdat sve računima, tako da ne zanemarite taj dio ako slučajno kapne koji dinar... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pesma posvecena prosijaku, koji sve sto isprosi daje siromasnima | Mogli | Promocija radova | 0 | 24-02-2014 03:59 AM |
Trebaju mi pare | Mrgud | Pravna Pitanja | 10 | 25-01-2013 11:19 PM |
TC daje besplatne plugove | La notte | DSP forum | 16 | 24-02-2009 10:53 PM |
Koji plejer daje najprecizniji zvuk? | yoloko | Audio Software | 37 | 08-01-2008 07:10 AM |
Su?tina muzike kroz kulturu muzičara, duhovnost, samosvest, filozofiju... | yechmeny | Dragan Ivanović | 6 | 18-02-2007 05:33 PM |