|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam nasao resenja kako da bez imalo para uradim mikseve na skupim hi-end monitorima!
![]() Ja mislim, ako nemas dovoljno para najbolje da nadjes dobrog prijatelja-kolegu. ali da taj prijatelj slucajno ima neke hi end monitore. Pa kada ti treba, 100 grama kafe i kuc kuc na vrata... ![]() Imam monitoring ukupne vrednosti oko 1500, sto i nije pravi hi end..ali sam naucio da ih slusam.. I na njima radim projekte, a kada je neki veci, ozbiljniji projekat u pitanju, imam druga koji ima Genelece 15-ice, one cini mi se 1038 aktivne, a kad je jos ozbiljniji projekat -kolegu koji radi na PMC MB2S, pa njima lepo posaljem snimak, oni poslusaju, i na face-u mi napisu sta eventualno da iskorigujem. Onda to ponovimo dva-tri puta.. i zavrsena stvar... a nekada odem i ja.. Samo sam zadnji put imao zelju da prstom stisnem onu veliku membranu na Genelecima, ali suzdrzao sam se na kraju... ![]() Ne zameri na po malo saljivom postu, ali nekada i to moze biti resenje i od koristi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
https://www.dropbox.com/home?preview=01.wav
Sa malim zakašnjenjem, kaèim jedan beat koji sam radio. Dok radim beat, meni to zvuèi dobro, a sutra dan izgubim taj utisak. Mene trenutno zanima; da li da krenem sa kupovinom monitora ili sound modula? Radio sam dosta bitova, da bih video, da me nešto ogranièava. Last edited by Uro?_86; 15-12-2016 at 08:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@ Uro?_86 - ako je takva situacija, kao sto kazes, sumnjam da ce monitori da ti rese problem, koji lezi u tvom poimanju sonicne estetike i uskladjenosti sebe sa samim sobom. I meni se to desavalo davno, pa sam kupio monitore i skontao da nije u tome problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potreban savet za kupovinu klavijatura | queen of the night | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 21-12-2012 02:17 PM |
Pomoc za kupovinu monitora | drums | Monitoring | 10 | 20-12-2010 05:14 PM |
Savet za kupovinu zvučnika | RIA | Monitoring | 14 | 28-01-2010 12:24 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-10-2008 11:50 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature no.3 | Salvador Diaspora | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 07-10-2008 02:41 PM |