|
|||||||
| Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Iako ne spadam u krug cak ni pocetnika a kamoli nesto vise ipak sam procitao svaki odgovor strucnih kadrova. Nesto i nisam razumio al ono sto jesam....
Reaper zvuci zericu analognije, i studio one zvuci prirodnije. C8 zvuci daleko bolje od c5., pa sad ne kontam. Mene ste prcali jer sve zvuci isto a sad odjednom razlike. Ili su te razlike dostupne iskljucivo za vas profesionalce. Pa i ak je tako u cemu je fora ako radite projekte za ljude kojima je bit da trese lupa udara. Gdje je bit svega ako nitko od krajnjih korisnika nece skontati jel to neve, ssl, free voxenego i jel cubendo PT ili ovo ili ono. Dal se stvarno sve svodi na komentar o tipu koji reklamira box jer je potrosio pare pa sad da se malo hvali. A sad bih molio jedan iskren odgovor. Shvatio sam da vi radite sa velikim facama. Ajte iskreno razumiju li te face sve to. Vide li razliku znaju li uopce bit...ili je bitno da zazvuci ko seve i italiano ili joksimovic ili... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Alo ljudi?Jel to malo "proradio" forum. ???? Ne pamtim kad sam video neku diskusiju da se za par dana razvukla na 3 strane (!!) i neki stari clanovi isplivali napovrsinu!
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ono, da budeš pošten i prema zahtevima struke, a ne samo mušterije. A postoji i lični trip kako nešto treba raditi, i tu svako ima pravo da koristi ono što njemu lično prija. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Pa sad ak pišem dalje ispast će trolanje nekoga ko nema pojma o srži stvari. No ispada da cifra koju mi kaže majstor za pjesmu jest tako velika zbog njegovog ega. Naime opravdanje se najcesce svodi na ono " znaš li koliko stoji ova oprema". Dakle cifra pjesme je takva zbog osobnog ega da za zadovoljavanje klijentovih potreba moram svaki mjesec kupovati novi vejvsov bandl.
No nadam se da neće netko zamjeriti. Činjenica pak je da uza sve te silne dawovw, hardvere i softvere, plagine i vstiove sve je manje onoga što bi trebao biti produkt svega toga....pjesama. Naime uz dužno poštovanje prema struci, ja nisam čuo već godinama pjesmu koja bi bila više od petodnevnog hita na radio postajama. I uvijek sam mislio da sam ja čudak koji ima visoke kriterije dobre glazbe pa se u tom pogledu nisam maknuo od devedesetih, sve je češći slućaj da oni kojima je stalo do dobre glazbe ipak posežu upravo za tim razdobljem. A nije bilo ni cubenda ni ičeg sličnog. Bila je pjesma koja se nije svodila na lomim čaše ruke mi krvave zbog toga jer će netko sutra da mi napravi dete pa ću da padnem u nirvanu jer sam jedina budala koja sluša uzbunu i sirene. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|