|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
TAJ (konkretno bas taj mikrofon) b-uls koji je uzeo NE radi bolje od svakog novog akg... zao mi je, ali to kazem zato sto sam na bas tom mikrofonu radio (pretpostavljam da je uzet od bata laleta, jer drugi nije bio na oglasima), definitivno, po meni, mnogo upotrebljivija zlatnocrna xlii za VOKAL. Ne osporavam doticni mikrofon, na njemu je snimljeno doooosta poznatog SRJ materijala, ne znam dal je konkretno tom micku nesto manjkalo jer sam samo taj koristio iz te serije (mozda od stajanja, prasine itd) nisam naiso do sad na jos neki isti da uporedim, ali po meni definitivno malo mutan za vokale, trebao bi neki svetliji preamp, mozda bas ko nemanja sto kaze mpagold ili neki sa podesivom impedansom, ali za trubace vec definitivno dobro izlazi
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIC preamp -Zamena LAMPE pitanje?? | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 51 | 12-07-2011 09:56 PM |
Cevni mikrofon i cevni preamp | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-07-2005 06:47 PM |
:. Mikrofon .:. Pitanje :. | ProkDu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 11-10-2004 04:03 AM |