|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Member
|
eo svi opet ne? filozofirate, analogno ovo, analogno ono, ?ire je, ne raspadne se i te gluparije, a kad vas se lijepo pita koji mix je analogni a koji in the box, ?utite svi, jer nemate pojma
i oftopi?ite i ukrali ste mi temu, a niko nije odgovorio na pitanje, ni poku?o..."(at this point) i'm 100 % in the box....i think i'm sonically gaining something by not coming back out to DtoA in the mix stage.." -Andrew Sheps https://www.youtube.com/watch?v=5zc1...tu.be&t=35m44s ?ovjek objasnio Last edited by loscolorados; 03-07-2015 at 02:21 AM. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Znači on prepoznaje razliku.
|
|
|
|
#63 | |
|
MAO
|
Quote:
inače ih valjaju i u bocama od 0.6l, ?to je totalno po mom ukusu ?to se hasa tiče, jok, jedemo uglavnom napolju, ?to i nije preterano jeftino, ni dobro. Čekam suprugu da mi dođe pa da ponovo jedem domaću hranu
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
MAO
|
loscolorados, lagano ti retorika postaje preoštra, te ti savetujem da maalko spustiš loptu. Ne vidim da iko išta okolo zadnjih 6 meseci uopšte tupi na temu analogno digitalno širine i užine, jedino si se ti zaleteo sa ovom temom, a trenutno ko što vidiš, nema nešto zainteresovanih da se uopšte bave time. A i u ovoj temi smo već lagano ispucali otprilike mišljenja od koliko je to male važnosti za ... bilo šta u životu, ne vidim zašto si se ti toliko uzjogunio.
Jako je maliciozno ponašanje da inputiraš zaključke na taj način tako da, daj bre iskuliraj, i popij pivo. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Dodu?e, nisam slu?ao ali garantovano ne bih imao pojma. Čak, da je recimo onaj ?ITB mix? bio linkovan bez napomene o čemu se radi, verovatno ne bih znao ni ?ta je ITB mix, a ?ta VCC ili Nicersizer. A i ne zanima me U su?tini, nije ni va?no da li mene ne?to zanima ili ne (to bih mogao da zadr?im za sebe), ali se evo upravo sada usuđujem da sugeri?em ostalima da ni njih ne bi trebalo da zanima Postoje li razlike? Verovatno postoje. ?ta je ?bolje?? Najbolje je ono ?to ima? i o čemu ne razmi?lja? dok radi?, nego radi? najbolje ?to ti ume?. U suprotnom, mo?e ceo ?ivot da prođe u testiranju i odlučivanju da li Lexicon 480 zvuči dublje, ?ire ili preciznije ako je povezan Mogami, Klotz, Van den Hul, Monster ili srebrnim kablovima. Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#66 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Member
|
Quote:
nisam vrije?o nikoga, nit sam bio bezobrazan, uostalom ako ne volite moju temu ima 8040804 drugih tema na ovom forumu ![]() i bila je nedavno neka rasprava na temu skrillexa kak je njegov demo (ako se ne varam) zvu?o totalno in the box i kak je on to radio sam na kompu, a sad kao laze da radi na laptopu, a zapravo se mixa na konzoli i tako brate su se neka dva lika raspravljala u nedogled...nedavno, na ovom forumu, u biti me to i inspiriralo na ovu temu, mogu ti to iskopat ako te ba? zanima... evo kupio sam si pivo, valjda ?e mi bit bolje, ne?ta me tlak zeza |
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
VIP Member
|
Misliš na ovaj post: http://www.rumski.com/forum/showpost...&postcount=49# od pre skoro četiri godine?
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 13-07-2015 at 02:34 PM. Reason: link |
|
|
|
|
|
#70 |
|
MAO
|
"filozofirate svi, i šutite jer nemate pojma" mi baš i deluje samo blago preko ivice bezobrazluka, posebno što mi se čini da su ljudi prilično korektno i sa merom nekog ko dokazano u svom životu ima pojma, odgovorili. A ti nikako da ukopčaš poentu tog odgovora.
No, šta god da je pitanje, u pivu je odgovor, i tu ću se itekako složiti sa tobom |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|