Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-07-2015, 02:38 PM   #18
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: DMP3 ili Interface Firewire Focusrite Saffire PRO 14

Imas Rode nt-2, imas E-mu 1212m, uzmi neki solidan preamp za tih 450 eura i udri ako ti treba nesto za vokale i slicno...
Ne znam kakve monitore imas i to, mozda da uzmes za dio novaca Golden age project preamp, to bi se dalo naci za 200 eura polovno a hvale ga svi, M-audio Tampa mozda nadjes, po meni je to bolje od preampa na Profire koliko se sjecam, imam ga doma ali nisam davno koristio... (koliko sam skuzio treba ti jedan preamp a ne 8, ako ciljas na 2626) a dobijes jos jedan digitalni ulaz za taj e-mu, solidan kompresor, preamp s puno mogucnosti itd... a ostatak od 250 eura ulozis u neke monitore ili se strpis dodas par sto eura na tih 250, uzmes Adam A7 na oglasu i eto... dovoljno za kucni studio...
Firewire je danas zastarjela tehnologija, namucit ces se dok nadjes neku maticnu s njim pogotovo laptop a one kartice samo firewire port, ko zna kako to radi s Profire...

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 01-07-2015 at 02:45 PM.
MD is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules