|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
sto se tice majstora, sto je skoro finito, sutra mi dostavljaju, za sad mi je poslata samo slika
![]() sto se tice gume o kojoj smo pricali, bice malo teze nabaviti, jer uglavnom dimenzije koje meni trebaju po radnjama nemaju, a i to sto imaju je samo za neke masinske delove itd...nude mi razne linoleume itd, mada moracu to detaljnije da potrazim... materijal koji ce da ide za tapaciranje tj za armrest se zove regenerat, (konacno sam dosao bar do imena, ako je neko imao iskustva s istim neka podeli) i od ponedeljka cu morati po stovaristima da trazim, koliko vidim specifikacije, masa mu je daleko veca nego kod sundjera, cak i od tvrdo presovanog, od 80-200 kg/m3, koristi se za izradu strunjaca, sportskih podova, itd, pa nadam se da ce imati i u slobodnoj prodaji bez porucivanja. sto se tice zavrsetka radova, ostalo je samo tapaciranje armresta, i montiranje drvenih stranica (koje nedostaju na slici) koje ce ujedno zatvoriti i armrest sa strane... evo za sad ovako izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
diy rack strip |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POMOC!!!Digitech GSP-21 Legend RACK | Change | Gitarska Produkcija | 0 | 09-10-2011 12:47 AM |
K: WaMi rack 24 bez rack djela (ili sa) | mehunovic | Kupujem/trazim | 0 | 06-03-2011 02:07 AM |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
Kupujem Motif ES rack, Triton TR rack | yeah666 | Kupujem/trazim | 1 | 27-04-2010 08:30 PM |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |