|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
sto se uzbudjujete.??.
Pa Behringer je velika kompanija i mora da se siri. Tako funkcionise kapitalizam. Ako ima nesto od tehnologije sto nemaju - kupi se. Tako i Apple posluje i mnogi drugi. Takodje ne mora da znaci da ce sad da obore cenu TC-ju ili Tannoy-u. U puno slucajeva kod poznatih brendova, ostave ih da rade sta vec rade ali koriste njihovu tehnologiju i znanje.. Kao i u svemu drugom u svetu, tu je nekoliko velikih kompanija koje drze puno manjih.. Harman - JBL, Lexicon, AKG, Harman Kardon, Mark Levinson itd itd InMusic Brands - AIR Music, Akai professional, Alesis, Denon, M-Audio, Numark, Marantz, Sonivox itd itd.. da ne redjam dalje..
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
..mozda sada nastave sa drajverima npr za PoCo ....Bilo bi dobro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jos bolje bi bilo da sad u X32 dobijem bar MD3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je uad sledeci na meti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
uad je deo UA, to je dosta krupan zalogaj. Doduše, ni TC nije bakalar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Oni su zapravo u ovom paketu pazarili i Tannoy!
Javili se iz behringera na jednom forumu: Dear all, thank you for all your comments. Allow me to clarify a few topics. Dynaudio is not part of the acquisition and will stay with the current owner. We are very honored and excited to have the TC Electronic and TC Helicon teams (among all other TC Group brands and teams) join the MUSIC Group. The TC people are some of most creative designers and engineers I have ever met and you have witnessed all the amazing products the team has launched over many decades. It is our intention to provide the TC teams with all resources and support needed so these incredible people can totally focus on all the innovative and fantastic products that are in the pipeline. Like with MIDAS, where we increased the Manchester engineering team from 8 to close to 100 since the acquisition, we also intend to hire more engineers to support the TC teams. These are very exciting times! Warm regards Uli |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE Group na prodaji | DzoniPFC | Razno | 2 | 15-12-2010 12:40 PM |
Kupio bih Behringer ADA 8000 | zulex | Kupujem/trazim | 2 | 31-03-2010 11:27 AM |
crkao mi group? | Arthur | Audio Software | 10 | 24-09-2009 05:43 PM |
d16 group | yanprawda | Audio Software | 0 | 30-03-2009 01:17 AM |
avc group | grada27 | Audio Software | 15 | 21-09-2007 01:20 AM |