Preslusao sam tvoje radove na soundcloud-u, moras to bolje smixati i napucati... Sonichno je prilichno "blur", a kod Minimal tehna je, u sustini, dobar sound od presudnog znacaja
Bitno je da iskopas neki label koji ima volje da izda to sto radis, i budi spreman na to da neces dobiti ni cent. Iz 2 razloga:
1. Sto ce jaaako malo njih kupiti tvoj trek (ili chak niko)
2. Izdavachi ne isplacuju iznose ispod neke sume (kad sam ja objavio ep bilo je 50e minimum)... tesko da ces doci do te sume, realno
Tvoj zvuk je jos daleko od ikakvog potencijala za neki uspeh, moras jos puuuno da radis i uchis itd... Najbitniji je Reality check. Uporedis svoje trake sa uzorom i onda vidis gde si. Plus rachunas na to da je taj uzor na nekom boljem mestu nego ti (citaj u Srbiji).
Ne zelim da te obeshrabrim ali nije ni poenta da zivis u iluziji...
Mogu ti pomoci tako sto ti mogu dati kontakt od Thomasa koji vodi vise od deset lejbela i izdaje svaki moguci pravac. Neces dobiti ni pinchike, al eto, pojavices se na Beat portu, pa ako ti to nesto znaci super.
evo ti ovde mejl pa nek mu pise ko oce, tj. ko ima neku muziku da ponudi.. Nadam se da mu je ovaj mejl jos uvek aktivan
synergetic-records@gmx.com
Thomas Vitali
Ocu jedan tenx za ovo, aa?