|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
Ne znam kad je AT4050 koštao preko soma eura? Ja od kad znam za nj, a to je bar 6-7god u rikverc košta oko 750e, moguće da je sad pojeftinio
TLM193 za ispod 1000e moguće da nije loša kupovina, jedino nisam siguran dal ima polaritet, pad i ostale korisne funkcije (103 nije imao) Gap73 hvale ljudi koji imaju i mnogo skuplje preampe, pa kupe i njega da im se nađe. Svakako jezivo jeftin za to što nudi. SM7b je jedna od najboljih kupovina koje sam imao, nenormalno univerzalna sprava. Naravon da ne legne nikad na keca, već da zahteva obradu, ali sa koliko različitih inputa a uspešnih outputa se možeš provući sa njim, to je presmešno. Naročito kad je iole glasnije grlo, tu dosta jeftinijih kondezna pada, a sm7 procveta. Ja sam vremenom naučio da jako cenim "tamnije" i mikrofone i preampe i konvertere, jer mi daju veću slobodu u mixu - šiljim šta ja oću i koliko oću, a karakter ostaje lep. Kad moram sa nečeg da sečem visoke, naježim se. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |