|
|||||||
| Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
@Bockie
Tacno razumem sta si ovim hteo da kazes, ali dobro znas da je ovo pitanje postavljeno od strane pocetnika, tako da nemas osnova da me toliko kritikujes i da me poredis sa nekim profesionalnim standardima, posto ja nisam profesionalac...makar ako govorimo o audio produkciji ![]() @silicon sience Hvala ti na dobroj volji. Naravno da sam svestan da je najbolje postaviti neki demo snimak, da bi tako bili efikasniji i da vam ne bi trosio dragoceno vreme, pokusacu, ali nisam siguran da li cu dobiti dozvolu za to, mada svakako da je bolje tako. Svakako pokusacu da obezbedim neki kraci snimak. @Znak Hvala puno. Ovaj alat je izgleda ono sto sam trazio. Puno si mi pomogao, pokusacu sa njim ![]() Veliki pozdrav svima i hvala jos jednom! Izotope-ovi proizvodi su neprevazidjeni, i ja zaista ne znam sta sve nema tu!!! |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|