|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
U svakom slučaju, kako kažu, znanja nikada na odmet.
Smatram da poznavanjem mehanizma za generisanje zvuka bolje ćeš razumjeti šta i kako radi, a kada čovjek razumije šta i kako radi tada dolazi do boljeg razultata, valjda, i naravno ako mu je uopšte stalo do boljeg rezultata. Samim tim, i tweak-ovanje postojećih zvukova se može bolje odraditi jer znaš šta i čemu služi u tom lancu. What goes around,comes around ![]() Lično koristim i jednu i drugu varijantu, neke zvukve sam radio totalno iznova dok sam neke tweak-ovao da bih dobio šta bi htjeo. Isto kao i Wladymeer, za potrebe nekih lead zvukova sam morao od nule. Zašto bi, slaganje zvučnih slojeva i efektovanje istih opet odvede do nekog novog zvuka ![]() Mali dodatak temi, primjer što sam radio: https://www.youtube.com/watch?v=dUpMHGKG0eE 1. Početak pjesme layer + arp 2. 2:33 lead zvuk (kreiran gotovo od nule kroz opet razne manipulacije i layere) Last edited by Goran B; 11-07-2014 at 10:34 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve tajno zaljubljene u svoje drugarice :) | Mogli | Promocija radova | 4 | 13-04-2013 12:14 AM |
Svako ima svoje bube | dejankuki | Audio Software | 1 | 07-02-2010 12:26 PM |
Promovirajte svoje radove | Sasha Fishter | Promocija radova | 24 | 29-01-2008 12:47 PM |
Da li pravite ugovore? | Braca | Pravna Pitanja | 12 | 24-01-2008 08:45 PM |
Promovisite svoje radove, svoje pesme | Mogli | Promocija radova | 3 | 06-12-2005 08:47 AM |