|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nemam trenutno ni jedan shotgun mic to je sledece na listi.
Zasad imam ove mikrofone lik ih pravi rucno http://hydrophones.blogspot.com/ Coil pickup mic pored ovih igrackica u bliskoj buducnosti bih uzeo jedan dobar omni mic i jedan shotgun ali trenutno ne znam koliki bi mi bio fond za njih.contact mic c-series hidrophones mic d-series inace sound devices mi je definitivno preskupa sprava za ono sto bih radio sa njom. dok mi je zoom pak previse ko igracka. verujem da mi je 24 bit 96 K rezolucije sasvim dovoljno . primetio sam da Marantz nema mogućnost M/S dekodiranja i to ce mi biti bas veliki problem kasnije. zato sam i hteo da idem na Sound Devices MixPre-D koji ima ms matrih monitoring ali sta ces. nashao sam neke modovane marantz-e na sajtu ovaj mi je posebno zapao za oko http://www.oade.com/mm5/merchant.mvc...Code=PMD661FET Last edited by hofmann; 22-06-2014 at 04:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Shotgun mic - Sennheiser MKH-416 - pod uslovom da zelis da izdvojis toliko para za mikrofon... ima i jeftinijih resenja koja ce raditi posao.. mozda neki Rode... Ja sam vrlo zainteresovan za kontakt majkove koje si kupio, bas bih voleo neki tvoj snimak da cujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nemam trenutno neke reprezentativne snimke s obzirom da sam tek poceo da se bavim snimanjem sa njima, pritom ti kontaktni mikrofoni imaju bas slab signal ukoliko nije u pitanju akusticna gitara.
trenutno kod sebe imam samo neki kontaktni artec A 1 kroz H4n je toliko ubijen da cak i lupanje u limenu ogradu na koju je bio zakacen zvuci kao grmljavina u pozadini. snimao sam sa njim i neku skripu ljuljaski i to je zvucalo ok. Sve u svemu nije los na visim frek a niske sacuvaj boze. ovi mikrofoni sto sam ih naveo u pretkodnom postu su poruceni i nestrpljivo se cekaju da stignu. Naravno okacicu neke rezultate i utiske cim provedem dan dva sa njima. Inace jel mogu da okacim neki wav ili mp3 na forum? Nesam to radio ranije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
U principu je najbezbolniji Dropbox...
Free je, nema reklama i spamova...obajvi? link i svi mogu da skunu sve i ćao.... ![]() Mo?e i na sam rumski da se kači preko attachments, ali manji fajlovi, postoje ogranicenja itd...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hvala na informaciji bockie.
okacicu na drop box cim budem imao nesto interesantno |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konstrukcija studija | boomboompow | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 05-04-2011 10:16 PM |
Snimanje benda van "pravog" studija | awacs | Aleksandar Sa?a Habić | 9 | 29-08-2010 02:05 PM |
Preinaka mog studija | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 22-06-2010 10:43 PM |
opremanje studija | gars | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 27-02-2010 10:15 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |