|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Gledam ovo ,stvarno prava katastrofa,drzi se kolega branoy,ako treba kakva pomoc javljaj da se mi forumasi nekako organizujemo !!!
|
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, evo ga spisak gde sve mo?ete odneti pomoć u Srbiji!
http://poplave2014.wordpress.com/201...ljanje-pomoci/ ?erujte ovo,hvala! |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() E jadna Srbijo! |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]()
Neke stvari se ne mogu predvidjeti, posebno ako na scenu stupi diletantizam i neznanje s kojima smo obdareni (sistemom negativne selekcije i partijsko-ortackog sistema avanzovanja na odgovorna mjesta). Tako da, to nam je sto nam je
![]() Ako je za utjehu (a ne bi trebalo da bude) u zadnje vrijeme (ko se sjeca) nagledali smo se slicnih scena i u evropskim razvijenim zemljama (pre koju godinu)... |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Naravno, nije ovako preterano kao kod nas....ali ista pitanja su se postavljala. Iz godine u godinu niko nista ne radi po tom pitanju (obezbedjenje od poplava) skresali su budzete sa vremenske nepogode i pomoc (stednja!!) ista politicka prica... samo bolje da plavi Engleze nego nas ! Ovde da nema one ludacke brane da stiti London..vec bi svi plivali po gradu ! Ta brana se spustala desetak puta u zadnjih 10-15 godina a samo ove godine su morali da je uposle vise od 25 puta !! Vreme se menja..svi smo najebali...
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Po?to je ovo forum sa ljudima koji bi, teoretski, trebalo da su u neku ruku "tehni?ka lica", tj osobe koje imaju koji molekul vi?e razumevanja za tehnologiju i tehniku od proseka, da li mo?emo da izbegnemo ovakve pri?e tipa haarp i sli?no, molim te. Jer nakon toga slede?i korak je pri?a kako je ovo potop, bo?ja kazna ili ne?to jo? gore. Neka razna religiozna li?na uverenja (a mislim da teorije zavere spadaju upravo u to) ostanu za pri?e van ovog foruma.
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]()
Djelim misljenje sa Duletom... Naravno, moze da se diskutuje o tome, kao i do sada samo uz uslov da se ucesnici medjusobno uvazavaju, inace ide lock teme.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec) | DaBear | Razno | 54 | 25-11-2008 11:39 PM |