|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Pro Member
|
![]()
Odes iz pattern moda, u song mode(dugme pored play dugmeta), pa onda stavis koji hoces pattern da svira i koliko(u song modu), i onda lepo export pa wave file pa mu kazes gde da sacuva, pa onda split mixer tracks, looping mode stavi na leave reminder(na primer) itd. Ali sa ovim bi trebalo da exportuje sve sto si mu zadao.
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Junior Member
|
![]()
da znam za tu shemu al mi nie bas od pomoci...jer meni treba kad iz aranziram beat da ga onda spremim po kanalima,a ne da ga spremam dio po dio pa onda aranziram,mislim moze se ali je presporo..ali fala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
ako koristis split mixer tracks mora ti sve izbaciti sto se nalazi na aktivnim kanalima. pogledaj da nisi mozda zaboravio neki instrument/sound ubaciti na kanal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]()
Evo nesto od nas naravno free
![]() Ako netko radi EDM tocnije Big Room House ovdje mozete skinuti besplatan projekt od nas kako se to otp radi : https://www.youtube.com/watch?v=GUiV...bBWmJQyc2D-GPg |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Member
|
![]()
Dragi svi.Trebam pomoć.Znam da nekima zvuči smiješno,ali iz nekih retro razloga ja koristim verziju Fruity loopsa 4.5.2
![]() Last edited by matija; 03-01-2015 at 06:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |