Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-04-2014, 04:55 PM   #1
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Channelstrip-sta kupiti???

Imam vec dobar mikrofon..Imam jos uvek i varijantu Api lunch box 6mesta +2 gold age preampa+2 gold age eq ,sve za 800e..lik nece da razdvaja..Ali to mi je u principu mnogo para jer ne zelim golden age preampe..
Api,chandleri i sl..prvo sto su skupi, nema ih polovnih na trzistu za pristupacnu cenu..a nisu komercijale i zato ih ne bi kupovao,jer se kasnije kad pozelim jos bolji upgrate tesko mogu ili jos verovatnije ne mogu prodati, a i nisu fancy kao Uad . Naravno salim se za ovo drugo, mada i tu ima istine..Kad ti dodju klijenti koji se shatro razumeju u opremu..znaju za uad, a za melinniu, chandlere najverovatnije nisu ni culi..ima tu malo i psihologije

Last edited by Nemania; 24-04-2014 at 05:08 PM.
Nemania is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2014, 08:38 PM   #2
telefon
Banned

Default Re: Channelstrip-sta kupiti???

Quote:
Originally Posted by Nemania View Post
Imam vec dobar mikrofon..Imam jos uvek i varijantu Api lunch box 6mesta +2 gold age preampa+2 gold age eq ,sve za 800e..lik nece da razdvaja..Ali to mi je u principu mnogo para jer ne zelim golden age preampe..
Api,chandleri i sl..prvo sto su skupi, nema ih polovnih na trzistu za pristupacnu cenu..a nisu komercijale i zato ih ne bi kupovao,jer se kasnije kad pozelim jos bolji upgrate tesko mogu ili jos verovatnije ne mogu prodati, a i nisu fancy kao Uad . Naravno salim se za ovo drugo, mada i tu ima istine..Kad ti dodju klijenti koji se shatro razumeju u opremu..znaju za uad, a za melinniu, chandlere najverovatnije nisu ni culi..ima tu malo i psihologije
uzmi taj Api lunch box...kad budes opet imo love uzmi api 512 novi dode oko 800 eura...prodaj te golden age..mislim ovo ti je dugorocno bolja investicija, ili uzmi taj uad sto je isto super investicija,mislim relativno povoljno..
to sto ti nebi api... neznam mislim da upgrade za api ne postoji. nista bolje nisu napravili

imas focusrite red isto za api 500 format oko 900 eura novi...

Last edited by telefon; 24-04-2014 at 08:43 PM.
telefon is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules