|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ajd probacu ja preko wave lab 6.1 dali ce da imam problem sa waves 17.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ivan Lekic
|
![]()
Prilicno sam siguran da ako kupis waves (sto naravno neces uraditi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Nece, ljudima se raspadao original Waves 9 i u WL, i u PT, itd. Proguglaj forume.
Promenili su nesto u grafici od v9... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Evo ja probo i na wavelab 7 Elements sto imam radi sve kakotreba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]()
Da, prilicno je haoticna situacija
![]() Izgleda da su ljudi s Intel grafikom imali najvise problema. Npr. ne mogu da ucitaju vise od oko 32 Waves 9x plugin-a. A pazite sad jedno od resenja: Quote:
Ajd bas cu da napravim taj TXT. Mada nije bas za moj problem. EDIT Ma kakvi, u WL6.1 i dalje crno. EDIT2 Sad gledam WaveLab folder, moguce da je neki od tone DLL-ova zastareo pa ne radi dobro s Waves 9. Nesto sto ima veze s grafickim prikazivanjem plugin-ova. EDIT3 Postoji i tool koji pravi pojedinacne dll-ove umesto WaveShell-a, eto mozda cu i to da probam pa onda da stavim sve u poseban folder samo za WaveLab, da vuce odatle! EDIT4 Ne vredi ni sa pojedinacnim DLL-ovima. Jednostavno ili je crno u WL6.1, ili je crash. EDIT5 Inace, sad vidim da Waves garantuje podrsku za v9 samo za verzije WaveLab-a 7.2.1.600 - 8.0.3! V8 obuhvata 6.1.1 - 7.2.1.600. Bice da WaveLab 6 ne ume da koristi taj "OpenGL" u obimu koji je potreban v9. To sto mi radi sve u starom C5 je cista sreca. Mislim, neki novi Waves plugin-ovi imaju animirani interface itd. A da probam ja u Photoshop-u to da otvorim!? Last edited by frag; 05-04-2014 at 02:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
koliko sam ja skapirao u ovom uputstvu koje sam kačio, ne treba instalirati dve verzije nego samo krek od r12 preko aktuelne instalacije
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 05-04-2014 at 02:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
Kaze da onda u C ne radi dobro a to mi je ipak najvaznije. Videcu jos malo pa ako nema resenja nije bitno. EDIT Definitivno, mislim da to ne moze da se resi. Ja ocigledno imam dobru verziju OpenGL, i driver za grafiku (cim mi rade Waves 9 u svim drugim aplikacijama), ali WaveLab 6.1 AiR ne radi s verzijom OpenGL koju zahteva Waves 9. Prema tome, za nesto imam Sound Forge, a za nesto WaveLab i sve je OK... Last edited by frag; 05-04-2014 at 03:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam se zbog ovih problema prebacio u SF i napravio sebi okruzenje slicnom Wavelab-u. Ako nadjete resenje za WL super !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam sa ovim imao problema (i pitao sam ljude na forumu) ali sa CuBase 5***
U WL6 nisam nikada imao problem sa ovim. Sve radi O.K. Mada, kako sam definitivno pre?ao na PreSonus Studio One, sve ?pila kako treba, i nikada nikakav problem nisam imao u ovom daw sa bilo kojim i bilo čijim plaginom, pa ni sa W9rXX (osim par d?abnih, koji su mi i onako bili sumnjivi). Win7/64bit/SO64bit/jBridge32->64bit i sve O.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |