Neverovatno je kako se mi?ljenja razlikuju

Eto, ja sam npr.u prvom postu pomenula ba? Yamahu PSR E-433, jer je ona u jednom periodu bila jedini novi instrument koji mi je zvučao iole dobro, a koji sam mogla da platim (sad je, dodu?e, poskupela). Ali, koga god da sam pitala, rekao mi je da je to igračka, a da Casio zaobiđem u ?irokom luku, jer je jo? gori. Zato i jesam zbunjena, i tra?im ovde savet, po?to neću biti u prilici da često menjam instrument, kupujem bolji, itd. Ne bih da kupim neku glupost i dam grdne pare, pa da ispadne da sam pogre?ila :/ Neka bude cenovni rang i do 700e, mislim da vi?e od toga ne bih mogla da skupim, jedino da umrem od gladi posle

Gledala sam pre neki dan ovaj Roland, ali Bk-5, i ba? mi je delovao super, mada sam na?la gomiiiiilu negativnih komentara, i uop?te mi nije jasno za?to onda ko?ta preko 800e ako toliko ne valja...@Bockie, hvala puno na pomoći i nekim smernicama, svaki savet je dobrodo?ao.

Ako neko ima jo? neki predlog, slobodno neka se oglasi, nije ni?ta hitno jer sam tek na početku ?tekanja za instrument, ali bilo bi dobro da razjasnim sebi za ?ta skupljam i ?ta bi mi najvi?e odgovaralo