|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
pa da, 6ms je 2m, to još uvek nije problem, sledeći buffer je već nešto oko 10ms, sa tim već mislim da imaš ozbiljan problem na manjim svirkama. Ne zaboravi da to ide i u monitoring.
A ja sinoć eto gledao i ne nađoh probook za 300e koji ima FW ni cardexpress. ako nađeš neki javi. obaška što je moj prethodni HP trajao tačno tri godine pre nego je krenuo da se raspada po šavovima. A te 2010 su još dvoje mojih prijatelja kupili HP, i koristili ga za daleko jednostavnije stvari od mene, i nijedan više nije u životu. Ne deluje mi baš kao beskonačno pouzdana i dugovečna firma :/ sorry, mene ovo sve jako zanima iz praktično istih razloga kao tebe, tj ako ti nađeš rešenje, našao sam ga i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
instaliram waves native rack, i da vidimo sve na licu mesta ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
u vezi Yamahe 02R v. 2 mixera | zak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 09-12-2008 01:47 AM |
Pomoć oko mixera... | newbieOP | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 26-11-2007 09:15 PM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |
Insertiranje EQ-a sa drugog mixera | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 20-10-2006 10:17 AM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |