|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Member
|
Quote:
KRK Rokit Powered RP6 G3-210? KRK Rokit Powered RP8 G2-230? Dosta su hvaljeni monitori od KRK, i par ko?ta 400?+. Imaju oni i monitore koji ko?taju 1000? par. Ali na nekoliko mjesta sam vidio da ljudi daju preporuke za ove KRK modele koje sam ja naveo. I po internetu vidim da ih dosta hvale. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderator
|
Ništa. Ima ih u radnjama, i ide garancija na njih. Cena im je super u klasi!
Dok sam radio u trgovini, prodao sam gomilu...doduše tad je bila samo G2... A tamo sam pričao o tome šta ja mislim, i o izboru oslonca slušanja...! I dalje ostajem pri stavu da ako je krajnji cih kvalitetno slušanje, izbor budu sluške u tom budžetu.
|
|
|
#23 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Smijem pitati koje? Da li poseban amp za njih ili ih tjera? na zvučnoj? Tnx, |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
|
I mene insteresuje ovo sto pita Eomsy! Treba li i predpojacalo za slusalice pored zvucne karte M-Audio Profire 610?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Moderator
|
Joj...uh...ma ima na svakom drugom mom postu koje su...
![]() Aj zvirnite, namerno malo izbegavam... Teram ih na Sony MDS-JE530 koji je nakačen na integrušu preko coax digital... Koštao me je krvavih 20e... ...i ima opak preamp za sluške.A kad snimam, radim, onda regularno sa Onyx 1640... Ne. Doduše, probaj koliko je dovoljno glasno, to varira i od omaže sluški, sa ovim mojim bi bilo vrlo pristojno, jer je niska!
|
|
|
#26 |
|
Member
|
po?etnik u elektronskoj glazbi? posudi tatin laptop i skini krekirani ableton live... bit ?e ti dosta za po?etak... i previ?e
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Junior Member
|
Kapiram. Posto ja imam Casio CTK2000 klavijaturu nasao sam na netu da ona moze da bude midi kontroler u Ableton Liveu. Tako cu poceti, pa ako bude islo onda cu kupiti prave sprave. Da ne trosim novac bezveze...Kupicu jedino Sennheiser slusalice!
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Senior Member
|
Quote:
btw, samo da napomenem, ja i ako ne koristim slusalice velike omaze povezao sam ih preko preampa za slusalice, samo zbog veceg broja razvodnika stim i slusalica, i zbog kontrole solo, mute, left,right... razliku u zvuku bar ja nesto ne primecujem osetnu, ali u jacini normalno, sad distorzija zvuka na vecim jacinama zavisi od kvaliteta eventualno i cene preampa.. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|