|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Ljepe pjesmice...veoma pitke, prijatne za slusanje, jedva cekam da ih malo vise odvrnem (trenutno sestricina spava, pa moramo da postujemo kucni red
).
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Super je Rastko.
![]() Muzikalno i odmereno. l autorski i zanatski, sve na svom mestu. Valjda ce neko skapirati da bi ovo trebalo da se pojavi i na nekoj top listi.
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Ova U jednom trenu, kao da slu?a? Bajagu. Da li je to pravi izbor stila... Ne znam. Nisam neki poznavalac, ali imam utisak da se radi o umetniku koji već dugo isprobava razne ?anrove, poku?ava da nađe pravi put i sad je opet na nekoj usputnoj stanici.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Sad odslusao malo bolje... Sajsi i Tijana su cool (posebno Tijana, great body
) , jedino sto su mozda mogle malo bolje da se uklope u citavu atmosferu pjesme, i spota generalno (btw, kao da glas na 2:45 kasni nekoliko milisekundi u odnosu na zeljeni tajming). No ako je cilj bio da se napravio r'n'b brejk i kontrast od onog relaksirajuceg sveprozimajuceg chill out refrena, onda je na neki nacin to ... Podseca na nelly furtado - say it right ...Druga pjesma nenametljiva, pitka, osvaja na prvo slusanje (sto bi se moglo recii za prvu pjesmu), super izaranzirana, sem outra koji se meni licno ne svidja (predugacak i nametljiv)... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Znak objasnio u dve rečenice.
Pozdrav, Vasa
|